sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ihastuttava ikkuna

Tampereen Mummonkammarin ikkunassa on aivan ihastuttava aidon oloinen iäkäs pariskunta kaffettelemassa. Joskus näyteikkunat ovat niin houkuttelevia, että on aivan pakko pysähtyä ja napsasta ainakin kuva muistoksi. Todellisuudessa niiden tarkoitushan on saada asiakas astumaan liikkeeseen sisälle, vaikka monet ikkunat ovat somistettu niin mitäänsanomattomiksi, etteivät hetkauta mihinkään suuntaan.
Oli mulla ihan asiaakin, olen nimittäin ihmetellyt , että millä perusteella google haku löytää blogin  viimeisen päivityksen. Jos laitan hauksi valkoinen leinikki, tulee kyllä linkki bloggeriin ja bloglovingiin ja päivityksiä parin vuoden takaa. Jos lisään ko. hakusanan perään blogi, niin silloin tulee linkki viimeiseen päivitykseen.
Olen tehnyt googlehakuja monen muun blogiin ja kaikilla tulee pelkällä blogin nimellä linkki viimeiseen päivitykseen. Usealla on jopa monta päivitystä samalla linkillä. Yritin koko eilisen illan selvittää asiaa, mutta mitään järkevää ratkaisua en tähän keksinyt. Onko ketään, joka osaisi neuvoa minua tässä asiassa.?
Onko jollakin oma verkkotunnukset blogille? Tämähän mahdollisuus on asetuksissa siinä JULKAISEMINEN kohdassa?  Se on kyllä maksullinen toimenpide enkä oikein haluaisi tähän harrastukseen kovasti satsata centtejä:)
Useassa blogissa on valiteltu, ettei kuvien lataaminen onnistu. Teen tätä Firefoxilla ja toimii hyvin.

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille ♥!


20 kommenttia:

 1. Kauniin kuvakollaasiin olet tehnyt viime vuodelta.
  Riemullista ja hyvää uutta vuotta sinulle=)

  P.s Kommentointi ongelmia on minulla ollut jossakin blogeissa.Kuvien lataaminen onnistuu kyllä.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus, miten herttainen pariskunta!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heidi, pariskunnan suloinen kahvitteluhetki näytti todella aidolta:)

   Poista
 3. Voi miten ihanat mummu ja pappa! :)

  VastaaPoista
 4. Lämminhenkinen kahvitteluhetki. Uteliaisuudesta tein haun blogistani ja viimeisin päivitys tuli ensimmäisenä vain blogin nimellä haettuna. Mitään maksullisia palveluja en ole hankkinut. Minullakaan ei ole Firfoxilla ollut ongelmia kuvien lataamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Cheri, en tiedä miksei sama onnistu minulla ilman sitä blogisanaa.

   Poista
 5. Ihana somistus ikkunassa!
  En oo perehtynyt noihin hakuihin sen enempää, mitää ongelmia ei oo nyt ollut kuvien ei minkään muunkaan kanssa. Rahaa en myöskään ole laittanut, enkä tule laittamaankaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin Marru!

   Sinä onnellinen, kun kaikki pelaa:)

   Poista
 6. Minäkään en ole kokeillut hakuja nimellä, mutta kuvien lataaminen meinasi takuta, oli kuulemma kuvakiintiö täysi. olisi pitänyt ostaa kuvatilaa. Pienentelen nyt kuvat ja on ne vielä menneet..saa nähdä kuinka kauan. Maksaa en kyllä minäkään halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maireanna, kesällä minunkin kuvatila loppui. Blogillani on nyt kaksi kirjoittajaa eli kaksi eri sähköpostiosoitetta. Kuvatilaa on taas riittämiin.
   Iso työ tuo kuvien pienentäminen, mutta se kyllä lisää tilaa:)

   Poista
 7. Sama täällä kuvat latautuvat. Mutta en osaa auttaa pulmassasi, olen aika tumpelo muutenkin koko blogin uudistamisessa. Pitäisi jotain tehdä, en jaks aperehtyä ja menen vanhaan malliin.

  VastaaPoista
 8. Hei Arleena, jotain tarttis minunkin tehdä, mutta se vaatii niin hirveesti aikaa, että näillä mennään nyt:)

  VastaaPoista
 9. Heippa Hannne täältä auringosta! Kiitos kommenteista - ja muuten, mun pitää kertoman, että sun blogi oli yksi ihan ensimmäisistä blogeista, jossa koskaan piipahdin blogspotissa, ihan totta! Eli olit osana omaa blogi-inspistäni;)Oikein ihanat vuoden jatkot sinne, ja innolla olen lukijasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Live at N-town, oli ilo kuulla,että olen ollut osa blogi innostustasi.

   Kiitos samoin sinulle!
   Jatketaan samaan malliin:)

   Poista
 10. Ihana pariskunta mummonkamarin ikkunassa.
  Tästä tulikin mieleen että kävimme Tampereella ottamassa mallia tuolta mummonkamarista.
  Ja tänne perustimme myös nimellä Olotila. Siitä on kyllä vuosia kun siellä käytiin.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 11. Ihastuttavan herttainen pariskunta!♥

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥