maanantai 6. tammikuuta 2020

Uuden vuosikymmenen alku

Heippa vaan kaikille!
Niin se aika joutaa, että Milleniumistakin on jo kaksikymmentä vuotta. Sitä juhlittiin silloin näyttävästi, mutta  nyt uusi vuosikymmen otettiin todella rauhallisesti vastaan. Tulimme mökille  pitkästä aikaa. Lokakuun lopussa sairastettu kova keuhkokuume ja siitä jaloille pääsy on ottanut todella paljon aikaa,. Jossain kohtaa pelkäsin, että en jaksa joulua laittaa yhtään, mutta sain sentään jotain tehtyä. Ehkä vastustuskyky oli kuitenkin sen verran heikko, että juuri ennen vuodenvaihdetta sain kunnon flunssan. Mutta ei valiteta :)
Kuusi jäi vielä paikoilleen, kun kotoa lähdimme .Saa nähdä millainen neulassato siellä odottaa. Tänne tuli  mukaan kauniit joulukukat  :)
Kun 19.12.2019 kävimme pikipäin  mökillä ruokkimassa linnut ja kastelemassa kukat, oli  täysi  talvi. Aurinko paistoi ja lunta ihan kivasti.




Viime yönä satoi kaunis valkoinen lumihuntu maahan, mutta uusi vuosi vaihtui melkein lumettomissa maisemissa. Outo on ollut sää, kun talvi on tehnyt tuloaan jo moneen otteeseen. Lokakuussa täältä lähdettäessä kaivon vesi oli melkein loppu ja järvenpinta ainakin metrin normaalia alempana.
Nyt on kaivo piripinnassa ja järvessä vettä normaalia enemmän:)









Uudenvuodenlupaukset jäivät melko vähiin. Yritän kuitenkin huolehtia itsestäni ja samalla myös tuosta puolisostani paremmin.  Olemme jo vuosia rehkineet mökillä aamusta iltaan, joten nyt tulevana kesänä otetaan "ehkä" rennommin ja syödään terveellisemmin ( ei niin paljon makkaraa) :)

                                                                   

Tein meille inkiväärishottia kunnon kohennukseen!
Eilen uskaltauduin vähän jo ulkoilemaan. Ilma oli kivan oloinen, kun myrskykin oli jo laantunut ja aurinko pilkisteli pilvien raoista. Teimme osan lenkistä järven jäätä pitkin. Nyt olisi päässyt hienosti luistelemaan. Osaiskohan sitä vielä :)  Jää oli paikkapaikoin kuin peili. Sään vaihtelut olivat luoneet hienon mosaiikin uuden jään alle.




Nykyään hankimme  vain jälkipolville joululahjoja ja yhdessä jotain tarpeellista toisillemme.  Tänä jouluna sain mieltä lämmittävän yllätyslahjan ihanalta naapuriltamme. Herkisti ja tuntui sydämessä asti. Tällainen se oli:

Kotiutui tänne mökille muiden Arabian Maisemasarjan kahvikuppien joukkoon ♥ Kiitos Sari N.♥

Ps. kaikki kuvat otettu kännykällä vaihtelevissa valaistuksissa. On ehkä tullut otettua parempiakin kuvia, mutta kännykkä taitaa olla jo melko iällä kuten itsekin :)  Nykyään kaikki toimii täydellisesti niin vähän aikaa :)

Kaikille oikein mukavaa vuotta 2020! ♥

Hanne



28 kommenttia:

  1. Ihania, tunnelmallisia kuvia! Mulle tuli koti-ikävä. Teillä on ollut ihana joulu.

    Vaikea uskoa, että vuosituhatta juhlittiin 20 vuotta sitten. Itse olin silloin tukevasti raskaana kaksosia odotellen. Asuimme Kaliforniassa ja aika pitkä päivä oli seurata vuoden vaihtumista ennen kuin se meilläkin sitten vaihtui.

    Toivottavasti tervehdyt. Minä en tehnyt lupauksia, mutta hyvä on aina pyrkiä parempaan. Juuri ruokailu on se, mihin munkin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota.

    Hyvää tätä vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Aika kuluu niin uskomattoman nopeasti. Joskus jotain odottaessa siks tuntuu pitkältä, mutta näin taaksepäin katsoessa 20 vuotta on kuin eilinen.

      Poista
  2. Voi ihanaa, teillähän on siellä ihan kunnolla lumiset maisemat, niin kaunista<3
    Mukavia lomapäiviä sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SisustEllen. Toivotaan, ettei nyt taas sula pois, kun lupaavat lämpöasteita. Sais se talvi jo tulla, niin pääsis sitä kevättäkin odotteleen :)

      Poista
  3. Ihan mielettömän kaunis talo teillä ja mikä paikka! Voi, nyt olen kade, kun teillä tuo oikea talvi :). Nauttikaa ja kiitos myös inkiväärishotti-ideasta. Sellaista pitää itsekin tehdä, ja eiköhän pysy flunssat kauempana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi <3
      Shotti on kyllä hyvää. Inkiväärillä paljon hyviä vaikutuksia.

      Poista
  4. Voi, miten tunnelmallista!
    Hurja keuhkokuume-episodi, onneksi takana jo.
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Cheri <3
    Keuhkokuume oli rajun puoleinen, 5päivää sairaalassa, crp 297, kuume 39
    Täysin veto poissa.

    VastaaPoista
  6. Ihana mökki teillä sisältä kuin ulkoakin. Joulukukat on meilläkin vielä hyvässä hapessa. Kuusetkin on vielä yläkerrassa kuin alakerrassa paikoillaan. Meillä on muovikuuset. Piti minun ne eilen ottaa jo pois, mutta sain jonkinmoinen taudin minäkin, edellisenä iltana nukkumaan mennessä kurkku alkoi karvastella. Ei tullut nukkumisesta kunnolla mitään kun siihen lisättiin vielä oksettava olo. Nyt on toinen yö mennyt paremmin mutta kuuset on vielä paikoillaan. Luisteluun ei täällä ole ollut mitään asiaa jäälle, ne kun eivät ole edes kunnolla jäätyneetkään. Minä en ole luistellut kymmeniin vuosiin ja tarvittaisiin aikamoinen suojavarustus ennenkuin uskaltaisin edes ajatella ��. Meillä on ollut mökin kanssa sama juttu että ollaan muutamia vuosia panostettu sen kunnostamiseen ja lisäsiiven rakentamiseen. Makkaraa ei tosin olla syöty juurikaan. Rennonpaan suuntaan kuitenkin ollaan menossa. Toivottavasti toivut kokonaan ja kevät antaisi voimasi takaisin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Nila!
    Pikaista paranemista sinullekin. Kuusi lähti vasta loppiaisen jälkeen, vaikka ei paljon varissutkaan. Pihalla kaikki kausivalot palavat pimeänä aikana. Kun asutaan taajaman ulkopuolella ja hieman päätiestä syrjässä, niin illat ovat niin pimeitä ,varsinkin näin lumen puuttuessa.

    VastaaPoista
  8. Niin kauniit kuvat <3 Iloista 20-lukua sinulle - ja uutta kasvukautta tietenkin!

    VastaaPoista
  9. Ihana blogilöytö, niin kauniita ja kodikkaita kuvia! <3

    VastaaPoista
  10. Teillä on aivan ihana mökki niin sisältä kuin ympäristöltäänkin. Vilkaisin kesäpostauksiasi ja nyt ihmettelen, miten tällainen blogi on mennyt minulta ohi.

    Onneksi keuhkokuume on ohi. Taatusti se on vienyt voimat. Nyt mennään kohti lisääntyvää valoa ja lämpöä. Oikein hyvää alkanutta vuotta ja mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between♥

      Valo saa kyllä ihmeitä aikaan ja kevätkin kohta koittaa.
      Mukavaa kevään odotusta sinulle!

      Poista
  11. Hi,
    I follow you #390 , follow back?

    https://fashionisbiglove.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania kuvia ja teillä on kyllä maailman kaunein mökin sisustus. On kyllä kurjaa kuulla, että olet kovasti sairastellut ja olo ei vielä täysin kunnossa.

    Mitä sydämellisintä helmikun jatkoa Hanne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥♥♥

      Voiton puolella ollaan ja lähestyvä kevätkin virkistää:)

      Poista
  13. Oi,kuinka kauniita kuvia ja tunnelmallisia. Onneksi parannuit keuhkokuumeesta,nyt voima tsempit sinulle kevääseen. Kevään tullessa niinkun itsekkin puhkeaa kukkaan talven jäljiltä. Olit tehnyt kattavan viimevuoden kattauksen kuvien kera.
    Osaat hyvin kirjoittaa.
    Minä blogeja lueskelin niin tänne tupsahdin sinullekkin kylään,polkuni johtaa tänne toistekkin. Iloa loppuviikkoosi❤

    VastaaPoista
  14. I have seen that every person wants to express his feelings in his mind but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have expressed their feelings. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Cheap price girls gurgaon
    low price girls sector 29
    Bhiwadi Real Photos Girl
    Manesar VIP Photos Girl
    Naughty Girl Gurugram
    VIP Girl Gurugram
    DLF Phase 3 premium girl
    college girl gurgaon
    beautiful Girl Gurgaon

    VastaaPoista
  15. Betturkey giriş adresine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş

    GPYGO

    VastaaPoista
  16. Thanks for sharing all this information here on this page.

    VastaaPoista
  17. I truly enjoy looking through on this web site , it holds superb content .

    VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥