torstai 10. tammikuuta 2013

Alesta laseja

Hei kaikille ja tervetuloa uudet lukijat!
Kuva kertoo, kuinka paljon sitä lunta viime talvena oikein oli. Aikaa tuohon keskimmäisen kuvan päivään tietysti vielä on, mutta paljon on kirimistä.
Se mitä nyt kaikkein eniten kaipaan on auringonpaiste. Nytkin piti olla niin pakkasta ja aurinkoista, mutta eipäs ole valonlähdettä näkynyt. Kohta on varmaan suunnattava nenä etelää kohti, että saisi pienen D-vitamiinilisän iholleen.

Käväisin eilen Tampereella ja löysin City Marketista Kartio juomalaseja värittömiä ja harmaita melko edullisesti á 3€. Meillä on vuosia ollut vaaleansiniset Iittalan Kartio lasit, mutta astianpesukone on jo tehnyt niistä niin käytetyn näköiset ja käytetythän ne jo ovatkin. Lisäksi täydensin Teemaa muutamalla syvällä kipolla. Teki mieli hankkia muutama Kastehelmi kulho ja pikku lautanen, nekin olivat tarjouksessa, mutta täytyisi varmaan ensin tehdä tilaa kaappeihin.

Rakas lapseni sattui olemaan vapaalla ja niinpä kävimme yhdessä syömässä ja rupattelemassa. Ihana saada halia  rakkaitaan:)
Samoja Kartio laseja on valmistettu jo 50-luvulla. Olivat silloin hieman pyöreämpimuotoisia ja värivalikoima oli toinen:)

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

Hanne

4 kommenttia:

  1. Meillä on noita kirkkaita kartioita tusinan verran. Kovin ovat jo pesussa ja käytössä naarmuuntuneita...

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on sinisenä Kartio laseja ja heti ostaisin lisää, jos jostakin alesta saisin...eipä vaan olla samat alennukset täälläpäin...:)

    VastaaPoista
  3. Minä ostin ennen joulua vedenvihreitä Kartio-laseja täältä Saksasta ja maksoivat 6 euroa kappale.

    VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥