torstai 9. tammikuuta 2014

Pässinpää- filtti

Eilen vihdoin olin hammaslääkärissä ja siihen ennen joulua kipeytyneeseen hampaaseen aloitettiin juurihoito. Ajattelin, että nyt viimeistään säryt loppuisivat, mutta mitä vielä. Koko yön kipuilin ja aamulla takaisin lekuriin. Väliaikaista paikkaa hiottiin matalammaksi ja samoin yllä olevaa hammasta. Huomenna pitäisi vaivojen rauhoittua. Toivon todella sitä. Jos ei rauhoitu, niin penisiliinikuuri on valmiina odottamassa:)
Oli hyvä syy käpertyä sohvalle uuden Kodinkuvalehden kanssa. Jalkaan laitoi äitini joululahjaksi kutomat tillurit, jotka voi rullata nilkkaan.Peitoksi kävi tyttären joululahja:Nanson lammasfiltti. Hyvin tuli nokoset otettua, mutta ei haitannut yhtään, sillä yö oli niin rauhaton.
Tällaisia leppoisia päiviä (kylläkin ilman hammassärkyä) voisi viettää useamminkin.

Ihanaa ja antoisaa viikonloppua!

Hanne

15 kommenttia:

 1. Oi ei... toivottavasti säryt loppuvat!

  VastaaPoista
 2. Hei Marru!
  Se on toiveissa minullakin. Just otin buranan, oottelen vaikuttaako.

  VastaaPoista
 3. Ei ole mukava hammaskipu! Mutta toivottavasti menee ohi. Lepoa mukavan viltin alla vaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä se tästä. V-pen Mega ja burnan taitaa auttaa:)

   Poista
 4. Uuuurg, hammasärky pahinta mitä tiedän :(
  Paranemista siitä.
  Ihanat sukat ja peitto vallan upea ♥
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Seijastiina!
   Ei todellakaan mukavaa varsinkaan jos ei saa nukuttua ja työpäivät vastassa.
   Kiitos!
   Viikonloppuja sinullekin!

   Poista
 5. Hammassärky on kyllä kamalaa...:(
  Ihanat nuo äitisi tekemät sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irmastiina!
   Niin on. Siihen ei oikein mikään tunnu auttavan.

   Kiitos!

   Poista
  2. Voiko ollaakaan kauheempaa kuin hammassärky...hui...tsemppiä :)

   Poista
 6. Hammassärky on kamalaa, ei uskoisi, että niin ns.pienestä vaivasta voi mennä melkein sekaisin. Onneksi ei ole vähään aikaan tarvinnut kärsiä. Toinen kammotustauti on vatsatauti......Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tuija!
   En muista, koska olis tällainen vaiva ollut. On minulle ennenkin tehty juurihoito, mutta ikinä ei näin pitkään ole särkenyt. Eilen vahingossa puraisin leipää väärällä puolella suuta ja karsea .särky ei meinannut mennä ohi ollenkaan.

   Poista
 7. Kääk. Hammassärky on ihan kamalaa.
  Mulla oli vuosia sitten sellanen hammaspainajainen, etten toivo kelleen. Yhtä hammasta juurihoidettiin ja aina kun tulin lääkäristä, säryt oli kahta kamalammat. Ei pystynyt olemaan mitenkään päin ja kun lopulta tuskissani menin toiselle lääkärille, hän totesi, että edellinen oli vahingossa (en käsitä, miten sellanen on mahdollista) tervettä hammasta ja se, jota oikeasti olis pitänyt hoitaa, oli siinä vieressä. Hrrrr... Ei huvita muistella.
  Toivottavasti sun särky on jo lakannut.

  Arvaamattomat päikkärit on ihan parhaita. Menee vaan muka lueskelemaan ja sit nukkuukin ihan huomaamatta oikein sellaset hyvät ja syvät unet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka!
   Voiko tuollaisia erehdyksiä vielä lääkäreille tulla?!
   Ihan kamalaa. Tämä mun hampaani pääsi niin pahaksi, kun sain ajan lääkärille vasta yli kaksi viikkoa sen jälkeen, kun vanha paikka oli pudonnut pois.
   Toivottavasti penisiliini auttaa tulehdukseen ja burana särkyyn:9

   Poista
  2. Tätähän on aivan pakko jatkaa;) Käyn siis hyvällä, tutulla, omalla hammaslääkärillä, mutta niin vain kävi, että kun tuli kerran juurihoito, niin kuvauksesta huolimatta sinne jäi yksi juuri muhimaan eli se ei näkynyt kuvassa. Se hoidettiin ja talon piikkiin niiin sanotusti, mutta sitä ennen oli harmia, särkyä, tulehdusta ja paljon pahaa miletä.

   Poista
 8. Tuo lammasfiltti on aivan ihana! Ostin sen pari vuotta sitten joululahjaksi parhaalle ystävälleni, jolla on joka vuosi kaksi kesälammasta.

  No voi, mikään ei ole niin kamalaa kuin hammasjutut! Jopa Aila Meriluoto vuodattaa niistä aika paljon molemmissa päiväkrijoissaan..

  Parempaa uutta viikkoa ja lumen valkeutta♥

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥