sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ei mennyt niinkuin Strömsössä


 Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä!  Ostimme kesällä Holiday Cupin lomaosakkeen. Se sisälsi viikon loman 77 neliön kelomökissä viikolla 6. Järjestimme molemmat viikon loman töistä ja lähdimme reissuun. Olin tarkistnut ettei meidän tarvitse ilmoitella etukäteen tulostamme,   vaan respasta avaimet ja sillä hyvä. Kun tulimme respaan,  niin meille sanottiin, että mökille on tulossa ihan eri nimisiä ihmisiä. Kukaan ei oikein tiennyt mistä sekaannus johtui . Soittelimme  muutaman puhelun ja respan täti suostui antamaan meille toisen, vapaan mökin avaimet. Mökki oli pieni ja yllätys, yllätys siivoamaton. Taas kamat autoon ja respaan.  Nyt saimme hieman isomman ja siivotun mökin. Itseasiassa mökki oli ihan viihtyisä,  mutta ei se mikä ostettiin, ei niin tilava.  Täytyy sanoa, että hieman harmittaa.
Näillä nyt kuitenkin mennään. Onneksi pakkanen meni pyllylleen ja ulkona on mukava olla Murunkin.  Se, kun on niin herkkä palveleen.
Ups, painovirhe päholainenkin on päässyt kuvaan.
Muru oli  tarkka tyttö, kun orava kulki ikkunalautaa pitkin ihan näköetäisyydeltä.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Hanne

10 kommenttia:

 1. Hei!
  Eikös viikko 6 ala vasta 3.2.?
  Onneksi mökki kuitenkin järjestyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaahain se, mutta lomamökeissä se viikko on pe-pe.

   Poista
 2. Kaikesta huolimatta hyvää lomaa sinne.

  VastaaPoista
 3. KIITOS! Loma on aina mukavaa ja rentouttavaa. Ilmatkin ovat näin lennot ja luntakin on.

  VastaaPoista
 4. No olipas harmillista. Itse olisin varmaan nostanut asiasta suuremmankin metelin, koska ei ne omat lomaviikot niin halpoja ole, etteikö niitä mieluusti viettäisi justiin siinä mökissä, josta on viikkonsa ostanut. Grrr. Harmittaa teidän puolesta. (Meilläkin on Holiday Clubin osake, mutta kun ei liitytty mihinkään pistejärjestelmiin, ei ole ollut ongelmaa. Sen sijaan tuttavaperhe, joka on pistejärjestelmässä mukana, joutuu aina erikseen tiettyyn määräpäivään mennessä "varamaan" ostamansa viikon itselleen tai HC saa vuokrata sen ulkopuolisille. Kerran myöhästyivät määrajasta vuorokaudella ja se oli sitten vaan voivoi siltä kesältä. Harvinaisen typerä ja joustamaton systeemi mun mielestä).

  Toivottavasti kuitenkin voitte nauttia lomasta siellä :). Ens vuonna sitten paremmalla tuurilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin mäkin aika kiukkunen, mutta mies vähän pehmensi. Mekin liityttiin RCI:n pistejärjestelmään, mutta ei tuollaisesta ole ollut puhetta. Kyllä se varmaan tästä selviää, kun arki koittaa. Hyvä kuitenkin ,että oli tyhjiä mökkejä. Ajattelin, että jos lomaosake olisi etelästä ja sattuisi samanlainen tilanne, niin olisi aika kauheeta:)
   Ihan varmasti on mukava lomaviikko. Itsestähän se paljon kiinni on. Ajattelin vaan kertoa, että ekakertalaisille voi näinkin käydä:)

   Poista
 5. Kaikesta huolimatta mukavaa lomaa. Näyttää kuitenkin hyvältä mökiltä ja ennen kaikkea kaunis luminen luonto ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arleena!
   Rentouduttu ollaan. Aamupalastakin ehtii nauttia kunnolla, kun ei ole kiire mihinkään. Luonto on kaunis, vielä kun aurinko näyttäytyisi, kaikki olisi täydellistä :)

   Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥