tiistai 4. helmikuuta 2014

Painoa liikaa...

Terveisiä lomalta. Ilma on sumuinen kuten varmaan koko maassa. Silti olemme ulkoilleet ahkerasti leudossa kelissä. Muru on ihan innoissaan kun pääsee vähän väliä kirmaileen ympäriinsä.
Meillä on pieni koulutus käynnissä, sillä Muruhan (tyttären koira) on aina tottunut nukkuun sängyssä peiton alla. Niin täälläkin ekana yönä. Nukkui jaloissani peiton alla. Oli rauhaton ja samoin minä.
Aamusti pesin nyrkkipyykillä  valkoiset lakanat vessan lavuaarissa.  Murulla on juoksuaika ja jälki sen näköistä.
Seuraavaksi yöksi laitoin oman ruskean päiväpeiton lakanaksi ja toisen peitokseni, mutta yö oli taas todella rauhaton. Seuraavan yön Muru sit nukkuikin jo sohvalla ja makkarin ovi oli kiinni. Hieman se teputti ovan takana ja vinkui, mutta rauhoittui melko nopeasti. Toinenkin yö meni yhtä jouheasti ja toivottavasti loputkin yöt.
Päivisinkään sillä ei ole ollut asiaa makkariin, vaikka meistä jompi kumpi lepäisi siellä. Surkea kohtalo:)
Päivällä se sitten saa läheisyyden kaipuunsa tyydytettyä, mutta välillä tuntuu kovin raskaalta!
Tässä on sen lempipaikka, kun vaan mun jalat kestää.
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Meillä toinen kissa on samanlainen. Yöt nukkuu jaloissani peiton päällä tai alla, mutta aina jaloissa kiinni. Samoin tykkää tulla tuolla tavalla kuin kuvassa, nukkumaan jalkojen päälle - on vaan onneksi paljon pienempää ja kevyempää plaatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina!
   Hyvin se kyllä lämmittää siellä peiton alla, mutta vaihtaa paikkaa melko usein ja siihen aina herään. Nyt vielä, kun on se juoksu ja ei ole pikkareita matkassa, niin sotkee kovasti:)

   Poista
 2. Ilosta kaskiviikkoaamua kammarista ! Voi noita mummujen mussuja...Meillä tyttären Rommi nukkuu kyllä yöt omassa petissä mutta oikein oiva päikkärikaveri on soffalla köllötellessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lovviisa, samoin sinulle!
   Muru ottaa päivällä ne yöunet jalkojen päällä tai sylissä, jotka yöllä jäävät vähiin:)
   Suloinenhan se on kuin mikä:)

   Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥