maanantai 1. lokakuuta 2012

Shokeeraavat kannet

Naapurimaassamme Ruotsissa on ilmestynyt viimeinen osa kolmiosaiseen psykologiseen trilleriin: Victoria Bergmans Svårighet.
Jo ensimetreiltä kirjasarja on herättänyt suurta mielenkiintoa Ruotsissa . Jo pelkästään se, että kirjat ovat kahden miehen yhdessä kirjoittamia, on melko harvinaista.. Kirjailijat ovat Jerker Erikssons ja Håkan Axlander Sundquists.
Kaksikko on tehnyt kirjan kansista vahvasti shokeeraavat. Jo ne saavat tarttumaan kirjaan. Kirjoja on käännetty norjan-, tanskan-, italian-, hollannin- ja  ranskankielille. Englantilainen käännös on tekeillä.
Odotan innolla, josko joku kääntäisi nämä teokset myös suomenkielelle:)
Trilogian ensimmäisen osan Kråkflickan, kansi on selvästi muokattu ihanasta Carl Larssonin maalauksesta: Mammas och småflickornas rum. Kuvaa ensikerran katsoessaan, ajattelee, että mitä ihmettä!
Kirjat  ovat varsinainen psykologinen trilleri.
Tarina kuvaa sitä hirvittävyyttä mitä ihmiset voivat tehdä toisilleen ja ennen kaikkea, mitä aikuiset saattavat tehdä lapsilleen. Kuinka tämä kaikki vaikuttaa uhrin elämään ja tulevaisuuteen. Vielä inhottavammaksi tämän tekee se tosiasia, että tällaista tapahtuu ihan oikeasti nykymaailmassa, eikä se edes ole harvinaista.
Kirjat ovat ilmestyneet seuraavasti:
2010 Kråkkflickan
2011 Hungerelden
2012 Pythians Anvisningar
ne kannattaa lukea ilmestymisjärjestyksessä.
Taidekuva on täältä ja muut kuvat täältä.

Terveisin!♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥