torstai 6. syyskuuta 2012

Aamun avaus

Aurinkoisen aamun aloitus. Kupillinen hyvää kahvia ja pala ruisleipää. Lisäksi syön jugurttisekoituksen. Olen ihastunut Turkkilaiseen paksuun jugurttiin, nam:)
Lisään siihen luomu omena-karpalo mysliä, siemen-pähkinäsekoitusta, mustikkaa tai viinimarjoja, hieman banaania ja omena-raparperikeittoa.
Koko kesän söin tuota sekoitusta lounaana töissä . Illalla ei enää tullut tehtyä kotosalla ruokaa, jugurttimössö oli niin täyttävää ja HYVÄÄ ja masu tykkäsi. Siihen tuli oikein himo:)



Aurinkoista päivää kaikille!♥

Hanne

16 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä, banaanit vaan pois kun olen allerginen! :-) Siemeniä kun vielä lisää, niitä me käytetään paljon monessa paikkaa! :-) Iloista päivää sairastuvalta sinulle! :-) Blogeillaan! :-)

    VastaaPoista
  2. Itse en oikein jogurtista pidä, mutta tuo kuullostaa hyvältä...:)

    VastaaPoista
  3. Hei Liisa, tuo Turkkilainen jugurtti on miedon makuista, ei ollenkaan hapanta.

    VastaaPoista
  4. Hanne, miten sulla on aikaa...Minä juon ison kupillisen Robertsin suklaakahvia kera Hesarin. Joskus nautin samalla palan kaurapaahtoleipää, joiden nimeen vannoo meidän MM-juoksija mies. Noin klo 11 ehdin nauttimaan jotain marjaisaa, kaupan marjaisaa asidofilusjogurttia, klo 14 syön raejuustoa ja ananasta ja illalla on sitten kunnon ruoka, vaikka meitä on vain me kaksi. Peli-iltoina (R. aloitti taas koriksen), hän syö vasta klo 21, joka olisi minulle liian myöhään, sillä nautin kunnon lounaan vain kun olen ystävien kanssa shoppaamassa tms. Tosin nyt lounas on usein suoraan luumupuusta tuoreiden luumujen syöntiä...Ne ovat niiiin herrrrkullisia!

    Upeaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syön aika vähän päivän aikana, mut silti paino ei laske. Vika taitaa olla just siinä, että täytys syödä pieniä annoksia pitkin päivää:)
      Raejuusto ja ananas on hyvää syötävää. Siitä saa hyvin proteiineja.

      Samoin sinulle!♥

      Poista
  5. Tuttu astia minunkin jääkaapissani! Sitä täytyy olla AINA saatavilla! Itse syön sitä hieman erilaisella "kokoonpanolla"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sini, tuo Turkkilainen jugurtti on mainio raaka-aine muutenkin ruoanvalmistuksessa:)

      Poista
  6. Turkkilaista tääkkin syödään aamuisin vuorotellen viilin kanssa. Siemeniä, hedelmiä, marjoja lisänä.

    VastaaPoista
  7. Turkkilainen jogurtti ON hyvää!

    VastaaPoista
  8. Tuo jukurtti on tosi hyvää!

    VastaaPoista
  9. Voi, kylläpä kuulostaa (ja näyttää) hyvältä tuo kehittelemäsi mysli/pähkinä/marjajogurtti! Turkkilaista täytyykin tänään ostaa...

    ps. Blogisi on niin mielenkiintoinen ja kaunis, että jään seurailemaan :)


    VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥