torstai 13. syyskuuta 2012

Kiukuttaa

On tämä varsinaista kikkailua näiden kuvien kanssa. Yritin laittaa linkkiä erääseen arvontaan ja kiva bloggeri ilmoitti jälleen, että kuvatila täynnä. Jihuu! Kiukuttaa!

Viimeksi ostin kuvatilaa ja silloin vuosimaksu oli ihan olematon. Nyt ei enää ole vuosimaksua vaan maksettaisiin kerran kuussa. 20GB olisi 5 dollaria eli vajaat 4€. No eihän se paljon ole, mutta periaatteessa sehän on  riippuvainen  aina nostohetken  kurssista.

Poistin Picassan verkkoalbumeistani paljon turhia kuvia eli linkityskuvia arvontoihin, mitkä oli jo pidetty. Olen vaan aina poistanut ne blogista, mutten ole älynnyt poistaa niitä myös verkkoalbumista!

Ajattelin,että siirrän julkaisemani kuvat Photobuckettiin ja sieltä bloggeriin, mutta en jaksanut syventyä siihen. Toinen vaihtoehto olisi Flickir, mutta sinne täytyisi luoda sähköpostiosoite Yahoon ja osoitteita on muutenkin jo tarpeeksi:)

Onneksi minulla on toinen gmail-tili, jonka avulla saatoin kirjautua tänne ja sain sen avulla lisää kuvatilaa. Olisinhan voinut alkaa käyttämään toista blogiani, joka on jo valmiina, vaikkakaan en ole sinne mitään kirjoittanut, mutta  en sitä nyt ainakaan vielä halua tehdä.

Olisi kiva kuulla mitenkä te olette ratkaisseet asian? Onko kellään tietoa mitenkä tuolta photobucketista siirretään ne kuvat bloggeriin???

Kaiken tämän rutinen päälle laitan muutaman kuvan intiimeimmästä huoneestamme eli makkarista.Mukavaa viikonloppua kaikille!♥

23 kommenttia:

 1. Noista kuva hommeleista en tiiä mitään , ehkä se tulee ajankohtaiseksi täälläkin joskus .
  Kaunis ja harmooninen makuuhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit!
   Tämä on minulla jo toinen kerta, kun kuvatila on täynnä. Oma syy tietysti.
   Pitäisi pienentää kuvat, kun ne tallentaa, mutta siinä on taas oma vaivansa.

   Poista
 2. Me maksamme. Mun hermo ei muuten kestä! Saas nähdä mitä R. sanoo, jos se on nyt sitten kuukausimaksu...hän on nuuka hämälänen, mutta onneksi mää en ole kumpaakaan;-)

  Kyllä valo tekee tehvänsä kuvissa eli näyttää kivalta. Otan kotoa koko ajan kuvia huvin vuoksi ja otan sekä valot päällä että ilman. Nyt on aivan hirveä himo sisustamiseen - monilla pikkujutuilla.

  Tilasin just yhden sisutustaulun, vrt. taulu sun piirongin päällä, ja jos se näyttää hyvältä, tilaan lisää. Ja sitten nukkamattoja Kodin Ykkösestä ja...;-)

  Kaunista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Hei Leena, en nyt suin päin ruvennut tuota kuukausimaksua maksamaan.

   Sisustamisinto on minullakin, vielä täytyisi saada tuo uroskin innostuun.
   Pieniä sisustuselementtejä olen ko hankkinut. Hieman tummaa lilaa olkkariin:)
   Tuo mun taulu on se minkä tein joskus itse. Esittelin sen silloin blogissa. Helppo homma, jos aikaa on.
   Yhdelle valkoiselle nukkamatolle olisi meilläkin käyttöä.

   Samoin sinulle!

   Poista
 3. Odota nyt vielä kuitenkin, jos se vaikka on näitä bloggerin säätöjä, mistä sen tietää.
  Kuulin just toiseltakin taholta, että ei voinut omaan blogiin tehdä arvontalinkitystä samasta syystä, mutta normaalipostauksen teko onnsitui kuvineen....

  Kaunis makkari ☺

  VastaaPoista
 4. Moro, joskus vaan ärsyttää nämä bloggerin ainaiset säändöt:( Aina ei mennä parempaan suuntaan.

  Aika monella on tullut kuvatilat taas täyteen. Olen kerran ostanut vuodeksi tilaa ja bloggeri näyttää että tilaa olisi vielä jäljellä.

  Tuo toinen kirjoittaja on ihan iisi juttu, kun muistaa vaan kommentoida oikealla kirjautujalla:)

  VastaaPoista
 5. Pohdin postauksessani juuri samaa asiaa!!! Siis viekö Picasa- albumin kuvatkin tilaa blogista ???? Olen kyllä niin ulkona näistä tilajutuista. Olen juuri alkanut pienentää kuvien pikseleitä saadakseni jatkaa blogini pitämistä vanhaan malliin...
  Niin että tälläinen laihdutuskuuri blogissani on meneillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SisustEllen. Ei normaalissa koneellasi Picassassa olevat kuvat, vaan ne jotka lataat koneeltasi tarkoituksena laittaa blogiin. Ne siirtyvät Picassan verkkoalbumiin ja sieltä blogiisi.. Siis kaikki kuvat, jotka laitat blogiisi ja myös ne, jotka tulevat väärin ja et julkaise niitä. Kylläpä tuli vaikeaselkoisesti selitettyä. Toivottavasti saat tästä jotain järkeä.

   Poista
 6. Minä pienennän kuvat nettikäyttöön, minulla on nyt vähän toista tuhatta kuvaa Picasaweb albumissa ja olen käyttänyt tilasta 1,78 %. Eli nykyisellä postaustahdillani voin tallentaa kuvia sinne noin 50 vuotta.
  Kuvan pienentämisestä (ilmaisohjelmalla) on hyvät ohjeet esim. Pienellä Linnulla: http://pienilintu.blogspot.fi/2012/02/blogin-kuvatilako-taynna.html
  Photobucketista ladataan samoin kuin omalta koneelta (Picasawebista), mutta photobucketista pitää käydä kopioimassa kuvan URL-koodi. Olen käyttänyt Photobucketia vain animaatioiden lataamiseen, joten en ole mikään asiantuntija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, minunkin on varmasti opeteltava tuo pienennys tallentaessani niitä.
   Muutenkin olisi hyvä tallentaa ne pienempinä. Säästyisi varmaan koneenkin muistia.
   Kiitos tuosta linkistä!

   Poista
  2. Tallennan suuret versiot koneelleni, koka joskus voit tarvita suurempiakin kuvatiedostoja. Nuo nettikuvat toimivat huonosti printissa ja jos joskus haluaa kuvia painotuotteeseen, niin nettikuvilla ei tee oikein mitään. Jos haluaa pelkkiä pieniä kuvia niin helpointahan olisi kuvata pieniä, eli valita koko kameran asetuksista.

   Poista
 7. Olen vasta kerran joutunut ostamaan kuvatilaa ja Google veloitti siitä 10 euroa, kestää kuulemma taas vuosia.
  Käytän Picasan verkkoalbumia, se toimii bloggerin kanssa ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Arleena, Google on huhtikuussa muuttanut käytäntöä.Nyt on maksettava kerran kuussa, siis veloittavat kortiltasi automaattisesti tietyn summan joka kuukausi.
   Picasan verkkoalbumi toimii loistavasti bloggerin kanssa ja on nopea:)

   Poista
 8. Mulla oli sama ongelma eli gadgetien kanssa herjailee kuvatilasta, mutta normi postauksen pystyn tekemään. Aloin myös pienentämään kuvia 640 x jotain, picasalla se käy helposti. En millään viitsisi maksaa yhtään tuosta kuvatilasta, kun olen tämän bloggaamisen aloittanut ikäänkuin maksuttomana harrastuksena.

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija, tuollainen rahastus ei kyllä minuakaan kiinnosta:)

   Poista
  2. No mulla tuli jo välillä täyteen, mutta aloin pienentää kans kuvia picasassa. Mutta nyt jonkin aikaa en ole pystynty siellä pienentämään, mutta uudet kuvat pienennän nyt tietty omalla koneella (toisella kuvankäsittelyohjelmalla), ennen kuin lataan blogiin.
   Mutta mulla olis vielä niitä vanhoja kuvia, joita pitäis pienentää siel picasassa... mutta ei jostain syystä pysty, joten olen raakasti poistanut vanhempia kuvia blogista/picasasta :/

   Poista
 9. En osaa kyllä noitten kuvajuttujen kanssa auttaa...itekin olen kerran joutunut jo lisätilaa ostamaan, ja silloin se oli sen pari euroa vuodelta...Jäänpä jännityksellä odottamaan, mitä tuleman pitää, kun seuraavan kerran menee tilat täyteen. Viime kerran jälkeen aloin itse vaan pienentämään kuvia rankasti, eli lataan ne bloggeriin tooosi paljon pienemmän kokoisina kuin ennen..

  Kaunis makkari teillä! Niin harmoninen ja rauhallinen tunnelma! Kyllä tuolla varmasti unet maistuvat :) Kiva idea lipastossa nuo numerokyltit...ne voisivat antaa meidän makkarin Ikean lipastollekin nuppejen lisäksi lisää "ei ikea" tuntua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa, tuon summan silloin minäkin maksoin. Se on ihan sopiva ja kertamaksu on hyvä. En pidä siitä, että luottokortilla käy joku ulkopuolinen taho kuukausittain nostamassa rahaa.

   Yksi keino on just tuo, että kirjautuu toisella gmail-tillä blogiinsa. Asetuksissa voi kutsua toisen kirjoittamaan blogiisi. Tässä tapauksessa se olen minä itse:)

   Poista
 10. Mulla on kuvatila vielä riittänyt,eli en osaa neuvoa.
  Rauhallinen tunnelma makuukamarissa:-)

  VastaaPoista
 11. Oi vai ovat nostaneet hintaa. Olen ostanut pari kertaa ja silloin ei paljoa maksanut.
  Saapas nähdä tuleeko yllätyksiä.
  en osaa pienentää kuvia jotenka täytyy kai saada oppia.

  Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!♥

  VastaaPoista
 12. Sinulle olisi ihan mielekästä "postia" blogissani :-) Piipahtele kun ehdit ;-) Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥