torstai 9. elokuuta 2012

Väriä elämään

Ihanaa tänään paistoi aurinko! Aamulla ,kun lähdin viiden aikaan töihin, oli vain  6 astetta lämmintä. Siis tuntui todella kylmältä ja kolealta, huh. Saas nähdä kypsyykö tomaatit ollenkaan, jos näin kylmänä tuo ilma pysyy. Täytyy varmaankin  suunnitella lämmitystä ansariin:)

Poikani on tehnyt tennisvalmennuksen sivut itselleen.Täytyyhän äipän vähän mainostaa ja kannustaa. Jos jotakuta kiinnostaa opetella tenniksen peluuta tai haluaa lapselleen opetusta, kannattaa käydä kurkkaamassa täällä . Opetus tapahtuu Tampereella.

Ette ikinä usko miten minulle kävi. Minun piti viedä isännän auto huoltoon ja pesettää se ensin. No fiksuna naisena ajoin auton pesuhalliin ja laitoin poletin koneeseen ja menin kahville. Kun tulin poistamaan autoa pesusta, ihmettelin miksi se oli niin märän oloinen sisältä ja samassa huomasin, että kuskin takana oleva takaikkuna oli täysin auki. Arvatkaapas oliko siellä sisällä märkää... Takapenkeilläkin oli ihan lammikot. Ei auttanut kuin ruveta kuivaamaan. Kotiin ajaessani pidin lämppäriä 25 asteessa ja puhallusta täysillä. Kotona laitoin sisätilalämmittimen moneksi tunniksi huriseen sisätiloihin. Onneksi ei mitään isompaa konfliktia syntynyt kotosalla, kun kerroin miehelle tapahtuneesta.
En ymmärrä miten se ikkuna oli avautunut, sillä mitään nappulaa en ollut painanut. Minulle on käynyt saman lailla kerran aikaisemmin. Menin kauppaan ja laitoin keskuslukolla ovet kiinni ja kun tulin takaisin ko. ikkuna oli alas asti auki :)

Näin märän kesän jälkeen vaatii sisustukseen jo hieman väriä. Normaalisti sivupöydällä keittiössä on ollut valkoinen liina, mutta nyt laitoin siihen Pentikin värikkään liinan ja servetit. Piristi heti kummasti ja aurinkokin paistoi hetken komiasti:)




Ostin muuten kirpparilta tämän keltaisen Arabian vanhan kulhon 2,50€. Oli aivan ehjäkin.
Tein siihen värikkään salaatin päivälliselle lisukkeeksi ja silmän iloksi:)





Salaatissa on jäävuorisalaattia, punakaalta, tomaattia, kurkkua, paprikaa, porkkanasuikaleita, tilliä ja viininpunaista basilikaa sekä lehtikaalisuikaleita.

Nyt taidan keittää iltakahvit ja käpertyä sänkyyn lukemaan ihanaa kirjaa. Uudenkuun ja Vihervaaran tytöt, jonka on toimittaneet: Suvi Ahola & Satu Koskimies.
Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

  1. Voi sua! Onneksi ei mies kuitenkaan kovasti suuttunut, hih! Meillä on autossa ainakin semmonen mahdollisuus, että kaukoohjaimesta (josta lukituskin tapahtuu) saa myös auton ovien sulkemisen jälkeen jotain painamalla ikkunat kiinni...miksei siis ehkö aukikin...kun sanoit, että noin on käynyt ennenkin... Jos vahingossa painat jotain lukitsemisen jälkeen ja ikkuna aukeaa...tiedä häntä!
    Ihanan raikkaita keittiö- ja salaattikuvia, oikein masussa kouraisi ja lähdenkin tästä tomaattimozzarellan laittoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa, täytyykin tsekata se avain, mutta mielestäni siinä on vain oviin kiinni ja auki näppäin.
      Jotenkin minä aina sähellän, sillä miehelle ei ole sattunut vastaavaa.

      Poista
  2. Joskus voi käydä selittämättömällä tavalla, kuten sinulle tuo ikkunakommellus. Onneksi selvisit kuivauksella.
    Herkullinen salaatti. Kesällä on ihan tehdä salaatteja, ne keventävät mukavasti aterioita.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arleena, samoin sinulle:)

      Salaatit ovat ihania, kun on tuoreet raaka-aineet!

      Poista
  3. Voihan ikkuna :D onneksi meillä taas isäntä tekee kaikki autoon liittyvät mokat, nytkin tuppasi pesemään auton avaimen/kaukosäätimen pesukoneessa ja eipä toimi enään :D

    Ihanan värikkään kesäisiä kuvia tulevan syksyn kynnyksellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, eipäs tuokaan ole kivaa:)

      Hyrrr, aamulla , kun ajelin töihin, ulkomittari näytti 0 astetta! Eipä silti, olihan se kesäkuussakin noita hallaöitä, mutta että elokuussakin:)

      Poista
  4. Mikä tunne kun huomaa syyksi ikkunan olleen auki.
    Kaikkea silti sattuu, tekevälle!

    Itse olin hukannut autonavaimet ja ajelin sillävälin vara-avaimilla.
    Tolkuttoman etsinnän jälkeen avaimet löytyivät auton katolta, kattotelineen juurelta.
    Ihan kyllä kivaa, että olivat matkassa pysyneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme, että avaimesi olivat pysyneet matkassa mukana. Yleensä kaikki mikä jää auton katolle, häviää sen siliän tien:)

      Poista
  5. Kyllä on syksyn tuntu jo niin aikaisessa vaiheessa ilmassa, vaikka syksyä rakastan niin kesä ei tunnu että olisi loppunut kun kunnon kesää ei ole ollut vielä...kään.. :-/ No mutta,kauniista syksystä ilo irti :-)

    Iki ihanan löydön halvalla olet tehnyt!! :-)

    Mukavaa viikonloppua! :-) Tervetuloa blogeileen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töistä tullessani kuuntelin radiota ja siellä kyseltiin ihmisiltä kesästä.
      Moni sanoi, että on on ollut ihana kesä, aurinkoinen ja sateeton. En ymmärrä, missä päin Suomea on ollut tuollainen kesä. Meillä pohjois Pirkanmaalla on ainakin satanut paljon enemmän kuin paistanut!

      Kiitos , samoin sinulle!

      Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥