maanantai 5. joulukuuta 2011

Näinkin voi sattua

Varoituksen sana: Tämä tarina ei liity jouluun mitenkään, mutta sapettaa toisen puolesta, joten ajattelin sen kertoa.
Äidilläni on kaunis sinivalkoinen Finlaysonin pöytäliina,jossa on hapsut reunassa. No siihen oli tullut pieni tahra ja hän päätti viedä sen paikalliseen pesulaan. Yllätys oli melkoinen kun hän aukaisi pesulapaketin kotona. Tahra oli edelleen liinassa ja hapsut oli leikelty sieltä täältä lyhyiksi! Olivat varmasti menneet sykkyrään pesulassa (en ymmärrä miksi) ja sielä oli joku tohelo ajatellut korjata asian näin. Kukaan ei maininnut, että näin oli tapahtunut saati, että olisi pyydetty anteeksi ja neuvoteltu korvauksista.Pitäisihän pesuliolla olla jonkin lainen vahinkovakuutus, vaikka eihän raha kaikkea korvaa. Olisi  luullut, että asiasta olisi ensin keskusteltu ja annettu asiakkaan päättää mitä hapsuille tehdään. Varovainen sormilla selvittely olisi varmasti auttanut ja tulos olisi ollut kauniinpi: Valitettavasti minulla ei ole kuvaa tuhotusta liinasta, kun kamerat oli kotona.
Samaisessa pesulassa meni valkoisesta matostani loimia poikki ja eivät olleet millänsäkään. Silloin päätin, että oli viimeinen kerta, kun heidän palvelujaan käytän:)
Jouluisempia juttuja jatkossa, mukavaa päivän jatkoa♥

 

10 kommenttia:

 1. Harmillinen juttu!!
  Joo, pesuloista kuuluu aika ajoin kummallisia juttuja ja aina syy on asiakkaan tai jonkun muun, ei pesulan!
  Mukavaa päivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
 2. No johan nyt! tämän takia pesen tai ainakin yritän pestä kaiken itse, matoista lähtien! mennyt itseltänikin aikoinaan luotto pesuloihin..

  Mukavempia juttuja odotellen ja toivotellen hyvää päivänjatkoa :)

  VastaaPoista
 3. No johan oli tökeröä toimintaa! En ymmärrä, miten voi tulla edes päähän ruveta leikkelemään hapsuja, vaikka miten mytyssä ovatkin, kysymättä asiakkaalta! Eikä sitten edes mainita asiasta, tosi kurja juttu:(

  Mukavaa päivän jatkoa sinullekin<3

  VastaaPoista
 4. Ei VOI olla totta... kerrassaan törkeää toimintaa..:(
  Äitisi on varmasti pahoillaan.

  VastaaPoista
 5. Tuntuu todella pahalta, että tuollaista tapahtuu. En ole aiemmin edes kuullut, että mentäisiin tahallaan leikkomaan toisen omaisuutta. Meillä on pesetetty mattoja ja aina on siisteinä ja ehjinä saatu takaisin, mutta käsittelyn hinta on joskus ollut jopa yhtä paljon kuin maton hinta alennuksesta ostettaessa. Hyvästä työstä voi maksaakin, mutta mieluiten pestään itse kaikki sellainen minkä vaan voi.

  VastaaPoista
 6. Voi harmillista, olisit kyllä tarvinneet korvata.
  Ihana kakkupöytä.

  VastaaPoista
 7. Hei, kyllä pesula on korvausvelvollinen, vie liina takaisin ja vaadi korvausta. Huonoa mainosta pesulalle tuommonen palvelu. Kato, tiedän kun itse olen työskennellyt aikaisemmin Pesulassa.

  VastaaPoista
 8. Olipa huonoa tuuria! Kannattaa varmaan mennä tuohon pesulaan ja vaatia korvausta, tuohan on ihan kammottavaa palvelua ollut!

  Kaikesta huolimatta mukavaa Itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
 9. OuNou mitä toimintaa!!Korvauksia vain vaatimaan!!
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!Kuitenkin :)

  VastaaPoista
 10. :o :O
  Anoppikin kyllä kertoi, että sukulainen oli vienyt anopin lahjaksi tekemän (upean, ison ruusu-)ryijyn pesulaan, ja pesula oli onnistunut hapertamaan ryijyn niin, että nukituksen pohjana käytetty juuttiverkko oli hapero kuin silkkipaperi. Nyt ei ryijyä voi ikinä enää puhdistaa juuri millään, etteivät nukat lähde kokonaan irti :(. Olisi ollut parempi pöllyyttää ryijyä lumihangessa vain...

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥