keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Arki koittti

Niin se vaan lumettomatkin joulunpyhät hurahtivat ohi nopeasti. Hyvin on nukuttu, syöty ja luettu lahjakirjoja. Eilen juotin ensikertaa synttärikukiksi saamiani orkideoja. Nyt niiden pitäisi pärjätä taas viikon eteenpäin. Hieman on haastetta niiden hoidossa, äitini näet on kukittanut loistokkaasti omiaan jo monen vuoden ajan. Joulukukatkin voivat vielä hyvin.
Arki on koittanut,olimme eilen jälleen mökillä hieman jouduttamassa remonttia. Hion edelliskertaiset kittaukset ja laitoimme villat olkkarin lattiaan. Huomenna olisi tarkoitus lyödä laudat lattiaan. Itse pähkäilen vielä miten käsittelen lattian. Laitanko öljyvahan, puuvahan, vai annanko lattialla maito- tai piimäkäsittelyn, tai maalaan lattian? Hieman olen kallistunut maalauksen kannalle. Moni on saanut kauniin pinnan Betoluxin Aqualla. Värinä voisi olla vaalein harmaa tai valkoinen. Vanha lattia oli harmaa.
Sitten onkin tapetoinnin aika. se homma lankeaa automaattisesti minulle, kuin myös kittaus. Tapetit on hankittu. Ikkunaseinille tulee vaalea tapetti ja oviaukko seinälle kuviotapetti.
Hieman harmitta, kun näin Kodin :ssä todella kaunista harmaapohjaista tapettia jossa oli pieniä valkoisia kuvioita, mutta näillä mennään.
Mukavaa vuoden 2012 odotusta kaikille♥

Hanne

12 kommenttia:

 1. Tepäs olettekin tehokkaita, meillä onneksi remppa saatiin toistaiseksi jouluksi kuntoon ja nyt pidetään taukoa. Ihanat joulukukkaset sinulla, niistä pitää nyt nauttiä täysillä, mukavia välipäiviä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulun väliaikaa!

  Me teimme keittiöremontin kesällä/syksyllä ja laitoimme keittiöön tuota samaista tapettia kun teille tulee mökille. Olen ollut niiiin tyytyväinen siihen. Se on vaalea, mikä pitikin olla. Kuvio todella kaunis ja näkyy periaatteessa vain valon ottaessa siihen. Hyvän tapettivalinnan teit, usko pois :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Hanne!
  Ihania Joulutunnelmia ja upea kattaus teillä ollut Jouluna!
  Kiva, kun pääsette nyt taas remppaakin mökillä edistämään :)
  Kauniita kukkasia, onnea syntymäpäiväsi johdosta!
  Mukavia välipäiviä remppatunnelmissa!

  VastaaPoista
 4. Teille ahkerille ahertajille paljon reipasta mieltä :)
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Ihania joulukukkia!
  Meilläkin pitäisi ruveta laittamaan keittiöön tapettia ja kattoakin maalata... Mutta aloitetaan ehkä vasta ensi viikolla kun miehelläkin on silloin loma.
  Mukavaa remontointia teille ja loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Siellähän ollaan ahkerana. Kyllä tulee kaunista.
  Ihania kukkia sinulla.
  Mukavia vuoden viimisiä päiviä sinne teille!

  VastaaPoista
 7. Mukavia remonttihetkiä ja loppuvuotta ♥

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia taas kerran. Kukkaset ovat kyllä ihania. Mukavaa vuoden vaihdetta ja iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Orkideaa en ikinä saisi elätettyä viikkoa kauemmin :D kokemuksen ääni laulaa taustalla..

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥