maanantai 12. joulukuuta 2011

Näen punaista

Hei ja hyvää huomenta.Meillä on taivaanranta aivan punainen. Senhän pitäisi tietää huonoa ilmaa eli sateita. Itsekin näin taas punaista, sillä eilisestä lähtien ihana Elisan laajakaista ei ole toiminut. Torstaina saatiin tieto, et korjattu on ja nyt taas tökkii.
Tässä vähän teillekin punaista. Siivoilin kaappeja ja keräsin kaikki kotoa löytyneet punaiset astiat yhteen. Niitä olikin yllättävän vähän. Punainen ei ole oikein ollut lempivärini muutamaan vuoteen. ennen vaihdoin punaiset verhotkin aina jouluksi. Jouluisin sitä on kyllä  esillä, mutta vuosi vuodelta aina vaan vähemmän. Kummasti se ihmisen mieltymys muuttuu.Viime joulunakin laitoin punaisen pöytäliinan mikä sitten kyllä vaihtui puhtaan valkoiseksi hyvin äkkiä.
Nyt tekin näitte punaista.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille♥

12 kommenttia:

 1. Kiitos,punaista näen minäkin :) On kauniit kuvat...

  VastaaPoista
 2. Minulla taas tämä bloggeri on tökkinyt... ollut hidas ja bannerikuva oli kutistunut ihan pieneksi.
  Yritin saada taas suureksi, mutta eipä onnistunut, joten otin vallan pois... näin siis silloikin punaista...☺

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska otsikko, vaikka punaista tosiaan voi nähdä iloisissa ja ärsyttävissä asioissa molemmissa. Minulla sama juttu kuin edellisellä, että blogger ei toimi kunnolla. Tilatut blogipäivitykset eivät tule ajoissa. Saattaa mennä montakin päivää, ennen kuin tulevat. Sitten ei välttämättä pääse kommentoimaan, kun yrittää jättää viestin, tulee joku error-tila. Kolmanneksi blogger väittää, etten ole jossakin blogissa jäsen eikä siellä ole muitakaan jäseniä, vaikka oikeasti tilanne on täysin päinvastainen. Nettiyhteys onneksi toimii, mutta blogger on saanut minut nyt monta kertaa näkemään punaista.

  Ihania kuvia ja koristeita. Totta tuokin, että maku muuttuu. Mietin omalla kohdallani tulevaa muutosta, mitä sisustuksen suhteen tapahtuu, kun muutamme uuteen taloon, kunhan saamme sen valmiiksi. Taitaa tyyli tosissaan sitten muuttua. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista punaisesta väristä, kotona taas television kanssa sitä pahempaa punaista näkee..taitaa mennä pukille uusi televisio ostoslistalle!! :D

  VastaaPoista
 5. hieno sanaleikki otsikossa :) punainen on kiva tässä sun asetelmassa :) :)

  VastaaPoista
 6. Minä kyllä näen niin kauniin punaisen asetelman, että!
  Täälläkin on nähty punaista, koko eilinen sunnuntai oli punaista kun mikään ei meinannut mennä putkeen... ;D
  Aamuruskon näin tänään minäkin, sekin oli kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kaunista punaista!
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 8. Ihan mukavaa punaista. Itse en ole koskaan ollut punaisen ystävä. Mutta joulu tekee poikkeuksen, silloin aina punainen saa meillekin tulla esiin.

  VastaaPoista
 9. kiitos ihanille kommentoijille, niitä on niin mukava lueskella, vaikka migreeni ei taas tunnu helpottavan. Ehkä huominen on parempi päivä:)

  VastaaPoista
 10. Jouluista:-))

  Mukavaa keskiviikko iltaa ❤

  VastaaPoista
 11. Hei ystäväiseni pitkästä aikaa!
  En ole aikoihin jaksanut vierailla muiden blogeissa.
  Ihanaa ja kaunista punaista kuvissasi!♥
  Tunnelmallista joulun aikaa!

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥