torstai 12. marraskuuta 2015

Upeimmat marraskuun päivät ikinä!

Hei kaikille!
Joskus sitä vaan kaikki osuu nappiin ♥♥♥  Meille tuli yllättäen tilaisuus viettää muutamia päiviä Holiday Clubin viikko-osakkeessa Pyhäniemessä ja ne päivät sattuivat olemaan tämän marraskuun hienoimmat ja lämpimimmät.
Siis ne olivat aivan uskomattomat! Kelomökki oli aivan Kankarejärven rannassa ja terassi kylpi  ilta-auringossa. Uhosin kotona, että meen saunasta uimaan, mutta jänöhousuhan olen ihan selvästi, sillä enhän mä järveen uskaltanut mennä :)

Pyysin vanhempiani mukaan, sillä tiesin reissun olevan piristystä heillekin, koska kahden aivoinfartin jälkeen isäni liikkuminen on vain koko ajan mennyt huonommaksi ja mieliala laskenut. Täällä hän sitten yllätti meidät kaikki innokkuudellaan, sillä teimme joka päivä pitkiä kävelyreissuja neljästään ja Muru koiruli tietenkin mukana. Väsyttihän lenkit häntä, mutta mökillä hän nukkui yönsäkin hyvin. Nautimme toistemme seurasta, hyvästä ruoasta ja  saunasta sekä upeista auringonlaskuista järven selkää pitkin. Hiemanko kadehdin (suomalaisten tapaan) niitä, jotka saavat asua meren tai järven läheisyydessä siten, että vesi näkyy ikkunoista. Se olisi niin mun sielunmaisemaa♥!
Nyt sit tulee kuvia, mutta puhukoon ne puolestaan.
Näihin MARRASKUUN kuviin ja tulevaan ♥♥♥!
Terveisin:

Hanne

15 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman kauniita kuvia!!
  Kauniisti tehty kun kutsui myös vanhempasi mukaan!
  Mukavaa viikonloppua ☺!

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut hieno loma! Oikea perheloma, kun vanhempasikin olivat mukana. Mikäs on noissa maisemissa lomailla! Kauniita kuvia, kauniita maisemia!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula!
   Olishan noissa maisemissa voinut olla kauenminkin :)
   Samoin sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei Irmastiina ! Paikka on kyllä upea. Nyt suosivat myös ilmat. Lapissa on jo täys talvi, mutta tuolla oli vielä kuin loppulesä :)

   Poista
 4. Ihanan puhdas vesi!
  On teillä upea viikonloppu ollut. Nyt jaksaa sitten pikkuhiljaa virittyä joulun odotuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irene!
   Hyvin tuli akkuja ladattuja ja lunta ja joulua jo odotellaan :)

   Poista
  2. Moikka, siis aivan loistavan näköistä hiekka rantaa , ja noi upeet kyvat auringon laskusta ja upeen näköinen mökki, niin ei voi oikeen kyllä mitään muuta kun nauttia ja ottaa se kaikki irti mitä suinkin saa ja läheisiä mukana niin siittä ei enään syksyiset mökkipäivät voi parantua. T:Timo.F.

   Poista
  3. Juurikin näin Timo:)
   Oli kyllä upeat päivät. Veden äärellä näkee niin upeita auringonlaskuja, ettei kännykän ja tabletin kamera pysty sitä kauneutta tallentaan. Yritys kyllä oli hyvä.
   Joskus kaikki vaan osuu nappiin :)

   Poista
 5. Huippuja kuvia!
  Ollaan muuten 5v blogeja molemmat :) just hoksasin kun tuossa selailin :) Jipii!

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥