keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sisustus osa II

Hei, lupasin eilen niitä kuvia keittiöstä. Meidän keittiö on jo vuosia ollut sini-valkoinen. Välillä se on enemmän valko-harmaaseen painottuva, riippuen verhoista ja pöytäliinoista.
 
Tuo kuparihuuvan pesu ja kiillotus on joka jouluinen urakka. Hyvä aine siihen on vanha Sampo- jauhe, millä linnanjuhlien kuparipannutkin kiillotetaan. Se on melko tujua ainette, sillä kirvelee kivasti paljaalla iholla, jos unohtaa (siis, kun unohtaa, kuten minä yleensä) laittaa kumihanskat käteensä.
Kuvassa vilahtaa eteisen siniharmaa paneeli, mitä väriä on myös keittiön puolella. Olen suunnitellut niiden maalaamista valkoiseksi ja samalla uusia eteisen tapetit ja poistaa tuo boordi. On vain samanlainen ikuisuusprojekti kuten ne portaat:)
Haaveilla silti kannattaa.
Mukavaa keskiviikko päivää!

Hanne

9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :) Mukava katsoa, kun teillä näyttää olevan ihan samanlainen järjestys keittiössä, kuin meilläkin...kaikki samoilla paikoilla...mutta kuitenkin ihan erilaista. Meillä kun on joka paikka täynnä tavaroita ja roinaa sekä värejä laidasta laitaan ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tylsä Mörökölli!
  Rintamiestalojen keittiöt taitavat olla melko saman tyylisiä, ilman isoja remppoja:)
  Välillä tuntuu, että tavaraa on esillä liikaakin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana keittiö!
  Meilläkin oli edellisessä talossa puuhellan päällä tuollainen kuparihuuva.....ainoa asia mitä kaipaan vanhasta talostamme onkin tuo hella ja huuva...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina.
   Hellaa käytetään pääasiassa lämmittämiseen. Muuri nousee makkariimme astti, joten hellalla saa koko talon lämpöiseksi:) Vähemmän tulee tehtyä sillä ruokaa, vaikka perunat kiehuvat siinä kätevästi.

   Poista
 4. Ihana keittiö. Sisiset ruudut raikastaa kivasti! Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä kauniin sinistä! :) Niin harmoninen vaikutelma! Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Niin ja blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥