tiistai 5. marraskuuta 2013

Valot syttyvät

Ihan mahdoton mytäkkä tuolla ulkona. Vaikka on vapaapäivä, ei ole ulos ollut asiaa. Sisälle asti kuuluu tuo puiden tuiverrus ja sateen ropina ikkunoita vasten. Valot hieman välähtelevät, mutta onneksi sähkökatkoilta ollaan säästytty.
Eilen ehdin hieman laittaa ulkovaloja terassille ja talon edustalle isoihin kukkalaatikoihin. En ostanut niihin callunoita enkä muitakaan kukkia, sillä jäävät aina lumen alle näkymättömiin  vaan laitoin  pieniä kuusia koristeeksi.
Sisälläkin on kynttilät sytytetty joka ikinen päivä. Tänäänkin oli niin harmaata aamusta asti ettei päivä valjennut ollenkaan. Taitaa olla sitä kaamosta ulkona ja mielessä:)
Huomenna olisi tarkoitus mennä Manseen hieman ostoksille ja vapaan viettoon, kun on melkein tullut mökkihöperöksi tuolla mökillä:) 
Mukavaa pikkulauantaita kaikille ♥!

16 kommenttia:

  1. Täälläkin on ollut sateista ja kurjaa, oikeaa marraskuuta, ne valot piristäisivät.. laitan ehkä vasta vähän myöhemmin, lyhtyjä olen kyllä poltellut.

    VastaaPoista
  2. Hei Mustis!
    Meidän talo on metsän laidassa ja katuvalot eivät näy tänne asti, joten nuo valot valaisevat sopivasti eikä aina tarvitse oikeita pihalyhtyjä polttaa. Olemme nyt olleet aika paljon mökillä, niin nuo valot voi palaa yötä päivää, niin ei näytä ihan asumattomalta paikalta ja saattaa pitää pitkäkyntiset loitolla:)

    VastaaPoista
  3. Syysmyrskyä täälläkin ja vettä sataa.
    Nyt en ole vielä kurkistanut ulos ,miten tänään.
    Kauniit kuvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija!
      Onneksi tuuli ja sade on lakannut ja nyt juuri aurinko kajastelee tuolla taivaanrannassa. Toivottavasti tulee ihana ulkoilupäivä kaupungissa:)

      Poista
  4. Kurjia ovat nämä pimeän harmaat ja sateiset päivät. Valot pitää olla koko päivän että näkee sisällä.Onhan meillä onneksi näitä piristäviä valoilmiöitä joita taas pikkuhiljaa ilmestyy portaille ja parvekkeille. Iltasella on ihanaa lenkkeillä ja vain ihastella mitä ihanuuksia kukin on keksinyt tällä kertaa kukkapurkkien ympärille.
    Pirteää pikkulauantaita sinne sinullekin. Jaksat meitä aina ilostuttaa kuvillasi. Kiitos♥
    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa!
      Lenkillä on kyllä mukava kurkistella ihmisten pihoihin, sillä niin ihania valosommitelmia niissä on. Värilliset valot eivät ole minun makuuni, mutta muut kylläkin.
      Samoin sinulle Kaisa ♥

      Poista
  5. Kauniita kuvia ja valoja. Meilläkin poltellaan kynttilöitä ja kasvari on saanut talvivalot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kukkaiselämää!
      Katselinkin ansariasi, se on iso ja kaunis. Koirasi Mikki on niin suloinen. Ihan haiku tulee, kun meidän kultainennoutaja Eetu on jo kauan ollut enkelten mailla:)

      Poista
  6. Eilen oli todella hurjaa täällä lounaisrannikolla, mutta onneksi se on nyt ohi... tosin toiset on vieläkin ilman sähköä.
    Toivottelen sulle oikein mukavaa päivää ja lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru!
      Voin hyvin kuvitella, että siellä oli kunnon myräkkä. Täälläkin on useilta talouksilta ollut sähköt poikki, mutta ei onneksi meiltä:)

      Poista
  7. Voi miten tykkäsin eilisestä säästä...tuulesta ja sateesta..:)
    Valoja olen minäkin jo kaivanut esille....nythän niitä tarvitaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Irmastiina!
      Niin minäkin tykkäsin, kun sain olla sisällä pirtissä ja sähköt toimivat.
      Niin, nyt on aikaisin ihan pimeää:)

      Poista
  8. Ihanat joulun tunnelmaiset kuvat <3 !!

    VastaaPoista
  9. Hyvä idea nuo pikkukuuset. Minulla on myös avoparveke ja lumenalle jää callunat. Siksi en niitä minäkään laittanut. Noita pikkukuusia kun uskaltaisi jostain kohmia.. Kynttilälyhtykokoelmaani ostin tänään uuden lyhdyn. Siitä se pimeänkarkoitus alkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maireanna!
      Totesin rahan haaskaukseksi kanervien oston, koska niistä ei näy yhtään paksun lumen alta.
      Kyllä ainakin sähkölinjojen alta uskaltaa napsasta, sillä niiden ei anneta muutoinkaan kasvaa isoiksi:)

      Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥