maanantai 7. lokakuuta 2013

Virkattu sydän

Ihanan lämmin viikonloppu takana vaikka olinkin töissä. Iltasella en enää jaksanut osallistua remppaan vaan kaivoin vanhan Miia Seppälän kirjan esille ja harjoittelin sydämen virkkaamista. Neulominen ja virkkaus hyvän taustamusiikin kera on minulle hyvää mielen rentoutusta.
Hieman jouduin tankkaamaan ohjetta ja jopa tekemään  mallikaavion paperille ennenkuin sydän onnistui toivotulla tavalla.
Nyt näitä voisikin tehdä pimenevinä syksyn iltoina  enemmänkin. Malli sopii viiriksikin ilman sydämen kaaria!

Joutsenet kerääntyvät isoina parvina syömään pelloille. Keräävät voimia paluumatkaa varten. Tässä lähipelloilla niitä on ollut valtavia määriä. Kaikkihan eivät joutsenista pidä niiden äänekkyyden takia, mutta minulle tuo lintu on ehdottomasti Suomen kaunein lintu. Vanhat YRJÖ KOKON kirjat: Laulujoutsen-Ultima Thulen lintu ja Ne tulevat takaisin  olivat lapsuuteni ihanempia kirjoja (Faffa ja Fammu lukinat niitä minulle) ja joiden mustavalkokuvat jättivät lähtemättömän jäljen mieleeni.


Aurinkoista viikonalkua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Suloinen sydän♥

  Oi noita Suomen upeita kansallislintuja! Jostain syystä näin niitä paljon enemmän asuessani Luvialla kuin täällä Päijänteen saaressa.

  Kaunista alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena ♥
  Meillä täällä Näsijärven läheisyydessä joutsenia on todella paljon. Tuossa lähilahdessa on niiden vakinainen pesimispaikka, johon ne saapuvat joka kevät vuodesta toiseen.
  Tiira on se lintu, mitä kaipaan Luvialta, niitä kun ei täällä ole:)

  Kiitos samoin sinulle ♥!

  VastaaPoista
 3. Nätti sydän!
  Kyllä, joutsen on ehdottomasti suomen kaunein lintu ja varsinkin kyhmyjoutsen :)
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Joutsen on uljas ja kaunis lintu.
  Pelottavakin. Mökirannalla viltillä makoilin siskon pojan kanssa. Poila oli silloin muutaman kuukauden ikäinen. Joutsen tuli rantaan ja siivet koholla lähti meitä kohti...kaappasin pojan kainalooni ja lähdin karkuun...:D
  Ihana sydän♥

  VastaaPoista
 5. Voi,nuo sydämet on niin ihania!

  VastaaPoista
 6. Olipas ihana sydän, taisin itsekin virkata kerran tuolla samalla ohjeella. Kirjastosta bongasin tuon kirjan :) siinä on paljon kivoja ohjeita.

  VastaaPoista
 7. Ihana vaaleanpunainen sydän ♥
  Upeita kuvia joutsenista.
  Hyvää lokakuuta sinulle.

  VastaaPoista
 8. Hienot kuvat, ja ihana tuo virkattu sydän,hyvää viikonloppua myös minulta !

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥