tiistai 27. elokuuta 2013

Näkymä vaihtelee

Hei!
Kyllä on hienoja ilmoja näin elokuun loppupäivinäkin. Perjantaina, kun ajelin Hesasta mökille ihailin hienoa auringonpaistetta ja lopuksi vielä upeaa auringonlaskua.
Taivaan pimetessä tuhannet tähdet loistivat kilpaa kuun kanssa. Kuu valaisi mökin pihaa niin kuin valonheittäjä olisi asennettu sinne. Harmi, ettei kamerani pysty tallentamaan sellaista yöllistä kuvaa.
Yöt ovat kyllä olleet todella kylmiä, sillä lähellä nolla-astetta on käyty. Kohta voi sanoa hyvästit sienisadolle, mutta summa summaarum, puolukka on hyvää, kun pakkanen on hieman puraissut:)
Lauantaiaamuna töihin ajaellessani sukelsin useasti sankkaan sumuun. Ei tuolloin paljoa eroita, jos hirvi hyppää eteen. Onnenpeliä tuo pitkä tyomatka autolla välillä on. Enkelit ovat silloin täystyöllistettyjä:)
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Auringon laskut, -nousut ja sumut... kaikki niin ihania ♥ Mutta varovaisuutta sulle sinne liikenteeseen, sumulla on todella inhoittavaa ajella.

  Oikein mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Kyllä sitä yritetään varovaisesti liikkua liikenteessä, mutta vaara vaanii aina:)

   Poista
 2. Kuva auringonlaskusta on hieno, mutta jotenkin tykkään enemmän tuosta sumu kuvasta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irmastiina!
   Sumu oli kyllä hieno, kun aurinko kajasti sen läpi. Ajaessa on vain vähän paha kuvata ja auton ikkunakin oli niin likainen:)

   Poista
 3. Sumu on jotenkin kiehtovaa ♥
  Kauniita kuvat molemmat.

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥