lauantai 23. kesäkuuta 2012

Mittumaarin aikaan

Ihanaa juhannuspäivää kaikille! Toivottavasti olette saaneet nauttia aurinkoisesta juhannuksesta.
Eilinen juhannusaatto oli täällä ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Saunoimme , grillailimme ja olimme ulkona myöhään yöhön. Ihanaa, kun on elämää ympärillä. Nuorten kaverit olivat lastensa kanssa virkistämässä juhannustamme mökillä.

Muiden vielä nukkuessa lähdin Murun kanssa kävelylle. Onneksi otin koiran hihnaan kiinni, sillä vapaana se menee niin pitkällä edessä, ettei näe mitä siellä tapahtuu. Keskellä tietä nimittäin oli kyy kerällä. Muru meni melko lähelle nuuskaseen, mutta ehdin vetäseen hihnasta eikä käärme ehtinyt pistää. Minunkin sydän hyppäsi kurkkuun pelkästä pelästymisestä. Muru on niin pieni, että kyyn pisto voisi olla sille kohtalokas ja kyytapletitkin olivat tietenkin mökillä.


Aurinkorasvan levitys käynnissä. Sisarusapu on paras apu:) Lapset nauttivat täysin rinnoin, kun pääsivät mönkkäriajelulle miesten kanssa.

Juhannusruusut ovat täällä vasta nupullaan, joten en saanut niistä vielä kuvia, mutta Terijoen saalvat ovat lähteneet hyvään kasvuun talven tuhojen jälkeen.Rauhallinen kaveri istahti kanssani ristisanoja ratkoon.

Mukavaa juhannuspäivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihania rauhaisia kuvia luonnosta..
  missä murusen kuva?
  Onneks eilen oli hieno ilma akikille. Nyt sataa lössöttää..
  kiva olla kotona..
  Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanne, Murursta oli kuvia vain lasten kanssa ja en voinut laittaa niitä tänne, koska vanhemmat eivät halunneet:)

   Meillä oli eilen aamulla ihana aurinkoinen ilma, mutta iltapäivällä oli taivas harson peitossa. Aurinko kyllä välillä heijasteli sen läpi eikä satanut, joten eilinenkin päivä meni ulkosalla.

   Uskon, että rankan talven jälkeen, on mukava olla kotosalla.

   Mukavaa toista juhannuspäivää Sinulle ja Pilkulle!

   Poista
 2. Meillä on aina kyypakkaus mukana koiruuden tähden. Merin pieni kääpiövillakoira ei ihan sillä taitaisi selvitä, mutta se olisi ensiapu. Vain kerran 28 vuoden aikana on meidän alueella nähty kyy. Venekesinä kaikki oli toisin kun rautauduimme outojen saarten rantoihin...

  Minä pyörryn jo sarvijaakon näkemisestä...;-)

  Murusesta enemmän kuvia...toivoo eräs koirahullu eli minä.

  Aivan ihana juhannus: Ei liian kuuma, eikä yhtään hyttystä! Koko ajan olemme olleet ulkona laittamassa ruokaa, sitä syömässä sekä muuten vain Suomen kauniista sydänsuvesta nauttimassa.

  Kaunista juhannuksen jatkoa sinulle & co!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, tämän kokemuksen jälkeen minullakin on pakkaus taskussa. Meidän Jarnohan on niin allerginen mehiläisille, että hänellä on adrenaliinipiikki aina mukana.
   Nyt kun peltoja tässä lähistöllä ei enää viljellä, niin käärmeet ovat lisääntyneet.
   Luvialla minua on lapsena purrut kyy ja olen nähnyt kun kyy synnyttä eläviä poikasia.
   Minustakin juhannusilmat ovat olleet hienot. Eilen oli kuin sirokkoa taivaalla, mutta tänään sunnuntaina vasta sataa. Ei haittaa, sillä olen juuri lähdössä töihin:)

   Mukavaa jussinjatkoa Sinullekin!♥

   Poista
 3. Hui, onneksi huomasit kyyn ajoissa. Komean juhannusheilan sait kanssasi ristikoita ratkomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Cheri, heila oli sitkeästi ristikon päällä, mutta onneksi lennähti siihen eikä hiuksiini:) Olisi tainnut tulla paniikki.

   Mukavaa jussinjatkoa Sinulle!

   Poista
 4. Niin ihania kesäisiä maisemakuvia. Jotenkin noista valkoisista niittykukista miellän kesän. Nimeä en nyt keksi, kasviopas on muuttolaatikossa jo, menossa uuteen osoitteeseen..

  VastaaPoista
 5. Ihanat keskikesän kukkapellot olet kuvannut ja muutakin kaunista.

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥