perjantai 21. lokakuuta 2011

Kirpparilta

Hei ja kiitos kommenteistanne. On ilo lukea niitä:) Kävin pitkästä aikaa kirpparilla, mukaan lähti iso lyhty ja vanha kakkuvuoka. Molemmat matkasivat mökille ja ovat jo käytössä. Kakkuvuoasta sain hyvän syyn vihdoin lähteä metsään jäkäliä ja käpyjä keräileen.Eilen olin taas sienessä. Suppiksia on aivan valtavasti. Tietysti innoissani menin mukkelis makkelis. Kompastuin polulla olleeseen juureen ja löin polven toiseen juureen. Sitä kyllä pelästyy aina ettei vaan mikään luu mene poikki. Mies tuumasi,että täytyis nostaa niitä jalkojaan ja katsoa eteensä. Niin noin helppoa se on, voi kun oliskin, mutta vahinko tulee, kun se on tullakseen aianskin minulle.

Rempasta sen verran, että nyt odotamme kahta uutta ikkunaa karmeineen. Koska niiden täytyy olla muiden ikkunoiden kokoisia ja näköisiä, täytyi ne tilata ikkunapuusepältä ja niiden valmistuminen on taas kestänyt ikuisuuden, joten siinä huoneessa hommat seisoo. Huoneeseen jäi yksi vanha ikkuna. Sisäpokista poistin lasit ja hioin pokat puupuhtaiksi. Lopuksi maalasin ne ja kittasin lasit paikoilleen.
Poka olisi ollut kiva seinällä koristeea, tai vaikka olisi laittanut peilit lasien tilalle.Harmi,että on laitettava takaisin paikoilleen.
Täytyy säästää poisotettavasta ikkunasta pokia tuohon tarkoitukseen.

Säätiedotus lupasi kunnon pakkasyötä ensi yöksi. Se tietää hienoa tähtitaivasta. Täällä mökillä, kun ei ole kuin pihavalot, niin tähtitaivas näkyy niin kauniina ja selvänä. Sitä voisi ihailla vaikka kuinka kauan. Olis mukavaa, jos ois kattoikkuna, mistä pystyisi seuraileen tähtien liikkeitä. 

Nyt tuoksuu kahvi, joten toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille♥
Hanne

9 kommenttia:

 1. Kauniita asetelmia! Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asetelmia, varsinkin tuo jossa on kynttilä keskellä <3! Kivaa mökkiviikonloppua!!! :O)

  VastaaPoista
 3. Ihania asetelmia <3

  hui, täällä jo ehkä hieman alkaa pakastaa :S lisää kynttilöitä siis;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua myös sinulle!
  kaunis tuo kynttiläasetelma, herkät marjat höysteenä..

  vanhat ikkunapokat ovat niin haluttavia=)

  VastaaPoista
 5. Kaunis toi vuoka täytteillä ja ilman, hieno löytö.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita tunnelma kuvia!

  Leppoista viikonloppua
  ystäväin<3

  lämmöllä
  Päivi

  VastaaPoista
 7. Nuo vanhat kakkuvuoat on kyllä ihania.Oon etsiskellyt niitä kirppareilta myös.

  Joo,sellainen kattoikkuna olis ihan kiva tähti taivaan tiirailuun:)

  Kivaa viikonloppua sulle=)

  VastaaPoista
 8. Bessu osti uuden auton ja sitten kun me mentiin ajelulle Kodin Ykköseen, hän sanoi, että 'Leena, nojaas vähän taaksepäin ja katso tähtiin'. Hän painoi napista ja koko katto siirtyi syrjään ja siinä oli ikkunaa!

  Kattoikkuna olisi kyllä ihana, mutta se pitäis tehdä hyvin. Naapurit tekivät ja siinä on ollut jotain ongelmia lumien ja muun kanssa.

  (R.:llä oli L:lla talo, jossa kattoikkuna. )

  VastaaPoista
 9. Leena hei, meil on isännän autossa koko katto ikkunaa, mut mähän en ole hiffannut pyytää pientä ilta-ajelua tähtisenä iltana.
  Täytyy panna korvantaa:)

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥