maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hymy sulattaa jään...

Hymy tehoaa jokaiseen. Hymyssä on voimaa.Hymyllä hoidat itseäsi ja muita.Mikä sopisikaan paremmin tähän hieman takapakkia ottavaan kevääseen, kuin ihana lapsen hymy.

Kuka muistaa tämän ihanan kuvan Voi Hyvin lehdessä 1992.
Minusta se on niin ihana, että halusin jakaa sen teidän kanssanne
ja piristää maanantai iltaanne.
-Hanne-

15 kommenttia:

 1. :D Tuota hymyä ei voi millään unohtaa-valloittava ja väkisinkin tulee hymy kun tuota katsoo, kiitos sinulle illan piristeestä !

  VastaaPoista
 2. Minä muistan!Tuo ihana kuva oli aikansa ystäväni seinällä...Kyllä se hymy kummasti piristää päivää! :))

  VastaaPoista
 3. Kuvaa en muista, mutta ihana se on! Sai hymym munki huulille :)

  VastaaPoista
 4. Hymyä tuo katse toi.
  Kiitos illan piristyksestä!
  Hymyillään!

  VastaaPoista
 5. Moi! Wau mikä ihanaakin ihanampi blogi sinulla :) En edes pitkälle kerinny katselemaan kun liityin lukijaksesi :) Tervetuloa vastavierailulle blogiini vivalavintage-mimma86.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Muistan tuon kuvan, se kiersi silloin ihastuttamassa. Onko ollut jo unohduksissa. Kiva, että otin esiin . Tuli hyvä mieli sitä katsoessa.

  VastaaPoista
 7. Olinkin kovasti hymyn tarpeessa! Ihana kuva :) Hymyä kaikkien päivään!

  VastaaPoista
 8. Minä muista.... oli pitkään työhuoneeni seinällä!!! Vieläkin hyvä karehtii suupielissä, kun kuvaa katson..:)

  VastaaPoista
 9. Ihana kuva!

  Niistä viljelylaatikoista vielä; rakentelin ne joistain saamistamme omituisista puukouruista, joita ladoin päällekkäin, siksi sain laitoihin tuon kapean istutuskourunkin. Osa pienistä laatikoista on tehty vanhosita ikkunankarmeista.

  Puuta ei ole mitenkään käsitelty, se oli harmaata alunperinkin. Puu harmaantuu yllättävän paljon yhdessä vuodessakin, joten itse en koskaan käsittele uusiakaan lautoja millään. Rautavihtrillillä saa tosin nopeammin harmaata.

  Sanomalehti on tosi hyvä rikkaruohojen tappaja! Noihin laatikoihin ei tullut yhtään savimaan rikkaruohoja, pelkästään vain siemenistä tuulen mukana levinneitä vähän, mutta ne nyppäisee aina nopsaan pois. Tein viime keväänä uuden suuren perennapenkinkin samalla konstilla. Siitä on kuvia tammikuun postauksessani, jos haluat vilkaista. Sanomalehti maatuu muutamassa kesässä kokonaan, mutta monivuotiset rikkikset ovat silloin jo hävinneet.

  Mukavaa tiistaita!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 10. Muistan! Meillä oli työpaikallakin tuo kuva joskus seinällä. Todella sydämen sulattava hymy.

  Mukavaa viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 11. Hymyillään. :) Pöydästä tuli kaunis! Minulla on melkein samanlainen tuoli. Se näyttää hauskalta kangaspäällysteisenäkin.

  VastaaPoista
 12. Kiitos - etsin tätä kuvaa pitkään! Muistan isoäitini mökin seinällä sen ja 20 vuotta myöhemmin muistikuva siitä vielä sai hyvän mielen!!!

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥