perjantai 24. marraskuuta 2017

Uusia elämyksiä...... Loft Espoo

Moikka!
Kolmen naisen kopla kokoontui taas viime perjantaina yhden meistä luokse  Helsinkiin. Oli jälleen mukava tavata ja nauttia ystävyydestä hyvän ruoan ja kuoharin merkeissä.
Perjantaina ajoimme Mankkaalle. Olin bongannut netistä, että palkitun Mondaytosundayhome-blogin pitäjä Päivi Lemström oli avannut uuden liikkeen Loft Espooseen. Sinne siis. Itseasiassa Loft Espoo olikin hyvä kompo erilaisia sisustusjuttuja.
Päivin liike Monday to Sunday  oli visuaalisesti erittäin ihana!
Liikkeestä löytyi kauniita puseroita ja housuja sekä pehmeitä kashmir-neuleita, pienesineitä,kauniita koreja,kynttilänjalkoja ja tietenkin mukana oli myös Päivin suunnittelemia monday To sunday keramiikkamalliston astioita. Luonnonmateriaalit ovat selvästi lähellä Päivin sydäntä. Itse ihastuin kapeisiin puupenkkeihin ja erilaisiin koreihin.

Päivin liikettä vastapäätä oli ihastuttava GardenLiving Viherstudio, puutarha Life-Style myymälä.
Tämän ihanuuden takana on Eva Wuite ja Kirsti Pentti, Mia Oksanen sekä Laura Talo.
Liikkeen valikoima poikkeaa perinteisestä kukkakaupasta, sillä kukkien ja ruukkujen lisäksi yritys tarjoaa maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustusta koteihin ja yrityksille.
Liikkeen miljöö ja esillelaitto oli upea.  Äärettömän ystävällinen Ewa kertoi, että he ovat ottaneet vaikutteita Hollannista, mistä uniikit tuotteetkin tulevat.

Sen lisäksi, että liike oli silmälle ilo, siellä sai nauttia rauhassa kahvia ja tutustua samalla alan kirjallisuuteen ja siellä tuoksui taivaalliselta:)
Ehdottomasti haluan sinne uudestaan. Nyt mukaan tarttui isot pinjankävyt, puuvillan oksa, ilmakasvit sekä tuoksuvia eucalyptusen oksia.
Kolmas liike Loft Espoossa oli sisustusliike Coutry White Oy 
Heidän tuotevalikoimaan kuuluu mm. Riviera Maison, Bastion Collection, Nicolas Vahe, Roomlight, Dash&Albert, Pomax sekä monet muut huolella valitut merkit, kuten Svaneforsin tekstiilit.Lauantaina olimme Paasisalissa Lorna Byrneen- Enkelten Kosketus- tilaisuudessa 800 muun ihmisen joukossa. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja antoisa, mitä nyt tulkki vähän sekoili käännöksissään:) Lornahan kiertää Suomi 100 vuoden kunniaksi koko viikon ympäri maatamme. Viimeinen tilaisuus on Levillä 25.11.2017 Hullu Poro Areenalla. Tämän jälkeen Lornan perhe saapuu Leville ja he lomailevat ensi kertaa Suomen talvessa. Lornen rukous lumisesta lomasta on selvästi kuultu:)
 Paasisali on Helsingin työväentalossa eli Paasitornissa , joka on rakennustaiteellisesti ja   kulttuurihistoriallisesti arvokas kokous- sekä kongressikeskus. Mielestäni kaunis rakennus niin sisältä kuin ulkoa ja varsinkin näin iltavalaistuksessa.

              Puuvillaoksa löysi jo paikkansa kotona :)
Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!♥
Meillä on tiedossa silloin pienen pojan ristiäiset♥♥♥

8 kommenttia:

 1. Sinullaåa on ollut antoisaa ja mielenkiintoista. Kiitos vinkeistä, olen suunnitellut retkeä Garden Livingiin ja nyt sain uutta intoa kun huomaan miten monta ihanaa liikettä voin yhdistää retkeen.

  VastaaPoista
 2. Hei Cheri!
  Ilman muuta kannattaa mennä käymään tuolla Loft Espoossa. Sinne kannattaa mennä ajan kanssa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat kaupat! Sisutustuotteet ja vihreät eivät tosin ole kumpikaan minun juttuni, mutta eihän se estä ihastelemasta.

  Luulin ensin, että minäkin tiedän Lorna Byrnen ja että olen lukenut jopa hänen kirjansa. Onneksi kuitenkin vähän googlettelin, sillä kyseessä olikin Rhonda Byrne. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu!
   Ihania olivat kyllä liikkeet.
   Rhondan kirjoja olen mimäkin lukenut. Molemmat naiset kirjoittavat kiinnostavista asioista.
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Paljon upeaa ja kaunista olette reisullanne nähneet. Lorna Byrneen tilaisuus oli taatusti mieleenpainuva.. minä olen lukenut kaikki hänen kirjat♥ Leppoisaa sunnutaita sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta!
   Kiva tilaisuus oli tänäkin vuonna:)
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 5. Kauniita liikkeitä! Kiitos esittelystä. Ihania joulupäiviä sinulle! P.s. blogissani on käynnissä mukava synttäriarvonta:)

  VastaaPoista
 6. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Dermatologist in jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥