Moikka moi!
Näin sateisena ja viileänä päivänä on aikaa laittaa sen helpon ja nopean raparperipiirakan ohje tänne☺
Näin sateisena ja viileänä päivänä on aikaa laittaa sen helpon ja nopean raparperipiirakan ohje tänne☺
HELPPO RAPARPERIPIIRAKKA
Pohja:
11/2 dl pullomargariinia
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna
Täyte:
1 tlk rahkaa
1 tlk kermaviiliä
2 munaa
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tlk kermaviiliä
2 munaa
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3-4 raparperin vartta
Voitele n. 27 cm halkaisijaltaan oleva vuoka. ( Käytin irtopohjavuokaa)
Sekoita pohjan kuivat aineet ja lisää muna ja margariini. Älä vaivaa, vaan vain sekoita.
Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Pane taikinan päälle 0,5-1cm paksuisia kuoritun raparperin palasia niin, että pohja peittyy.
Sekoita täyteaineet ja kaada raparperipalojen päälle.
Paista 200 asteessa n. 30 min tai hieman kauemmin.
Sekoita pohjan kuivat aineet ja lisää muna ja margariini. Älä vaivaa, vaan vain sekoita.
Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Pane taikinan päälle 0,5-1cm paksuisia kuoritun raparperin palasia niin, että pohja peittyy.
Sekoita täyteaineet ja kaada raparperipalojen päälle.
Paista 200 asteessa n. 30 min tai hieman kauemmin.
Sitten vaan nautitaan☺
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille
Hanne
Hanne
Kiitoksia paljon ohjeesta ♥ raparperi on herkkuani ♥ ja hyvät kuvat ♥
VastaaPoistaOle hyvä vaan. Tuolla ohjeella tule hyvä ja kostea piirakka. Huomenna olisi tarkoitus taas tehdä uusi☺
VastaaPoistaKiitos ohjeesta.On kyllä helppo ohje.Jos tuo ei valimistu alta ikayksikön,niin ei sitten mikään:)Täytynee kokeilla.
VastaaPoistaJa mukavaa heinäkuuta sinulle myös!
Hei, Jaana Kristiina!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä. Helppo tehdä kahteen kippoon muut aineet yhtäaikaa ja lopuksi laittaa juokseva margariini jauhokippoon. Näin ei tarvitse desin mittaa pestä välillä.
Tänään tein kaksi torttua. Ekan reunat tummuivat, kun unohdin kiertoilman päälle. Yleensä vain nopeasti kuumennan uunin kiertoilmalla ja paistan normilämmöllä😊
Raparperipiirakka on herkkua! Rahkan ja raparperin liitto on täydellinen. Kiitos kivasta ohjeesta.
VastaaPoistaHyvää alkavaa viikkoa!
Kiitos Tuula!
VastaaPoistaTorttu vain paranee vähän vanhetessaan:)
Aurinkoita alkanutta viikkoa sinullekin!
Herkullisen näköinen raparperipiirakka ja kuulostaa niin hyvältä, kiitoksia ohjeesta♡
VastaaPoistaKiitos Villa Tuta!
PoistaIhanalta näyttää!
VastaaPoistaRaparperipiirakka on niin hyvää!
Kiitos Sari!
PoistaNyt kannattaa varmaan kokeilla omenapiirakkaa.