perjantai 28. marraskuuta 2014

Pientä piristystä


Päivä on taas ollut niin synkkä ja sumuinen, aivan kuin Lontoon sumu olisi laskeutunut viikoiksi Suomen päälle :) On ollut pakko luoda piristystä sisätiloihin.
Tässä pientä jouluista tunnelmaa kirjoituspöydällä. Näin blogia päivittäessä on mukava kuunnella taustalla radio Novan jouluradiota ja katsella pimeässä illassa loistavia puutarha(joulu)valoja.  Joulukoristeita tässä talossa on pilvin pimein, mutta niin vaan oli Ikeasta poimittava tuo ihastuttava kili mukaan.
Pari vapaapäivää on hurahtanut kotitöissä ja remontissa. Eteisen seinät ovat nyt tasoitettu ja pohjamaalattu. Tänään tilasin tapetit, valkoista ja harmaata. Tori.fi:stä olen bongaillut vaatekaappia kausivaatteille, mutta sopivien kohdalla olen aina ollut myöhässä :(  Kriteerinä on, että se on puuta ja siinä on tanko- ja hyllykaappi.
Jotain tuollaista kuin noissa netistä lainatuissa kuvissa. Alimmainen on Paris sarjaa, josta meillä on iso laatikosto. Valitettavasti se ei ole täyttä puuta, mutta muutoin toimiva vaikkakin erittäin painava.
Hakusessa on myös noin 120-140cm kapea max. 35cm sivupöytä välihyllyillä( tai ilman) ja laatikolla. Kauniita sivupöytiä on, mutta aina ne ovat liian syviä.

Oho! Palvelukin tuntuu toimivan, sillä puoliso toi juuri kupillisen kahvia ja kääretorttua nenäni eteen tänne yläkertaan, vau :)
Taidampa keskittyä kahvitteluun:)

Oikein mukavaa viikonloppua !♥

Hanne

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia ♡ ulkona tosiaan on harmaata ja pimeää, toivottavasti pian saadaan valkeamaa meidän iloksi :)
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru!
   Sitä aurinkoa ja valoisuutta tässä kaipaa itse kukin. Herkempi kyllä taatusti masentuu ja rutistuu tän harmauden alla.
   Kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 2. Just eilen puhuttiin siitä, että ei ole tainnut auringon pilkahdustakaan näkyä ainakaan viimeiseen kuukauteen. Samaa harmautta jatkuvasti.
  Mutta kevääseen (eikä kesäänkään) ei ole enää montaa kuukautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Pepi, tuo on positiivinen asenne!
   Mitenkä sen vaan saa ujutettua omaan mieleensä:)
   No onneksi on valon juhla niin lähellä. Tuhannet kynttilät valaisevat koteja ja tantereita:)

   Poista
 3. On se hyvä piristää mieltään pikkuhankinnoilla aina silloin tällöin. Kummasti uusi joulukoriste innostaa taas laittamaan kotia uuteen uskoon.
  Toivottavasti viikonloppuna vähän paistaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irene!
   Sääprofeetat tuolla telkkarissa lupasivat pientä auringon pilkahdusta, että ollaanpas valppaana:)

   Pientä kivaa on välillä hankittava kodin ilmeen piristykseksi ja samalla oma mielikin virkistyy.

   Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥