sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Puutarhamessuilla

Moips!
Tänään oli messupäivä. Ei , ei liity palmusunnuntaihin, vaan olimme Tampereella puutarhamessuilla.
No ei ollut ihan sitä mitä odotin. Kovin vähään on näytteille asettajat käyneet. >Johtuneeko tästä kiristyneestä taloustilanteesta vai mistä.
Samoja ulkolaisia sipuleita ja juurakoita oli myynnissä pilvin pimein, mutta kokemukset niistä ovat huonot aiemmilta vuosilta. Orvokkeja oli ja valtavia tulppaanikimmppuja 50 kpl/10€,  sekä hortenssioita, mutta en ostanut :)
Messut olivat Suurmessut eli sisälsivät puutarha-, kirja-, viini-, matkailu- ja bikemessut. Liekö tämä syy messujen mitättömyyteen.... ihmisiäkin oli vähän.
Suuri paino oli kaupunkiviljelyllä ja yhteisillä piha-alueilla, mutta kuvat puhukoon puolestaan:
Jukka Rintalan kauniit kankaat pääsevät oikeuksiin ihanissa kesäisissä kattauksissa:
Muutamia ihanasti sisustettuja puutarhamajoja oli esillä:
Trukkilavat olivat suuressa suosiossa:

Pieniä yksityiskohtia:

Kiva, kun jaksoitte olla mukana!
Rauhallista pääsiäisviikkoa!♥

16 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia. Puutarhamessut kuulostaa mielenkiintoisilta. Harmi, kun tahtoo aina kaikki kivat messut mennä jotenkin ohi tai ne on ihan liian kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Yleensä minäkin olen aina töissä, kun jotain mukavaa tapahtuu, mutta nyt sattui vapaapäivät. Sopivasti satoi vettäkin, ettei yhtään harmittanut olla sisätiloissa:)

   Poista
 2. Olipa kiva kuvasarja.
  Itse kävin Kevätmessuilla Helsingissä ja siellä oli kyllä hulppea puutarhaosasto, mutta sisustuspuoli, joka olis ollut itselle se kaikkein mielenkiintoisin, oli kyllä todella olematon. Niin olematon, ettei oikeastaan edes löydetty sitä.
  Veikkaan, että osallistuminen on nykyään niin kallista, että muutenkin tiukkoina aikoina yritykset joutuu tosissaan miettimään, kannattaako vai ei.

  Mukavaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!
   Tuo kannattavuuskysymys on varmasti monille yrityksille este osallistua tällaisiin tapahtumiin. Aika pientähän se loppujen lopuksi on mitä sieltä hankitaan. Virikkeitä sieltä enimmäkseen saadaan. Olisin ostanut trimmerin, mutta olisi täytynyt lähteä rautakauppaan maksaan ja ajaa takaisin messuille hakeen ko. tuotteen. Melko hankalaa mielestäni.

   Olin joku vuosi sitten Tukholmassa puutarhamessuilla ja ne olivat upeat.

   Iloista pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 3. Kiva kun kävit ja laitoit jakoon. Tässä voi ihanasti kotisohvalta tutkia antia. Minua viehättävät nuo puusta itserakennetut rakennelmat. Vihanneslaatikot nostavat suosiotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irene!
   Ihan selvästi itse tehty on nyt in. Tuollaiset laatikot ovat helppohoitoisia, kun voi laittaa suoraan nurmikollekin ja saa reunen sille korkeudelle, että on hyvä hoitaa taimia:)

   Poista
 4. Taas on upeista kuvista silmäniloa monille sivusi lukijoille, ja hannella pää täynnä useita ja upeita visioita omalle mökille, ja odotus taitaa olla kova että pääsee sormet tunkemaan multaan ja alkaa laitella kukkapenkkejä kesää odotellen , oli taas ilo katsella sivusi upeita kuvia , loistavaa alkanutta pääsiäisviikkoa sinullekkin hanne. T: TIMO.F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo!
   Ideoita kyllä on, mutta onko aikaa niiden toteuttamiseen...

   Mukavaa pääsiäisviikkoa sinullekin. Älä tapa itseäsi työllä:)

   Poista
 5. Hanne en tapa itseeni työllä ja toivottavasti henkikulta säästyy muutenkin :) T.TIMO.F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa toivon tietenkin minäkin, mut nukkuakin täytyy kunnolla:)

   Poista
 6. Kivoja ideoitakin oli kuviesi joukossa.
  Kauniita kukka yms ryhmiä..

  VastaaPoista
 7. Pori oli hyvin edustettuna;) By the way: Minä yllätin R:n kun oli 25-vuotishääpäivä Jukka Rintalan sormuksella Onnen oksa. Olen heikkona Rintalan suunnitteluun ja aikanaan vuonna koivu ja tähti vähän myös itse Jukkaan;)

  Taloustilanne näkyy nyt kaikkialla, paitsi ei Viherlandiassa, jonka viereen nousee asuntomessualue Päijänteen rannalle. Hyvä kun uskallan sinne enää ajaa, kun ne rakentajat ovat siellä koko ajan kärryineen pihatavaraa ostamassa. heinäkuussa minua ei saa omalle kauppapuutarhalle rahalakaan;) Koko Suomi ajaa noita mun tuttuja teitä.

  Kaunista pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hei Leena!
  Porin puuseppien valmistamat tuotteet ovat hyviä ja edullisia..
  Muistan Jukan hyvin kouluajalta Porista. Ihailen hänen suureellista tyyliään. Todella lahjakas taiteilija ja suunnittelija ja oman tiensä kulkija. Hänen suunnittelemat korut ovat minulle uusi juttu.

  Upealle paikalle tulee kesän asuntomessut ja keräävät varmasti paljon vierailijoita. Viherladia on upea mesta. Siellä on tullut muutaman kerran poikettua.

  ILoista toista pääsiäispäivää teille molemmille!♡

  VastaaPoista
 9. Hei! Nappasin yhden messukuvistasi Pinterestiin omaan puutarhaideoita kansiooni. Mainitsin tekstissä blogisi nimen, josta kuva on peräisin. Toivottavasti ei haittaa :)
  t. Sanna

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥