perjantai 14. kesäkuuta 2013

Erikoinen kukkija

Hei! Ihana kesäsade jatkuu. Ulkona tuoksuu upealta:)
Bongasin minulle oudon pensaan aivan talomme läheisyydestä. Ehkä se on ollut siinä jo vuosia, mutta nyt sen runsas kukinta herätti huomioni.
Pensas kuuluu samaan heimoon kuin Lumipalloheisi, vaikka hieman eri näköinen onkin. Tätä käytetään myös puutarhoissa. Pensas on Koiranheisipuu.
Sade piiskasi pelakuita viime viikolla. Siivosin kukintoja ja olin aikeissa heittää ne roskiin, mutta niissä olikin vielä paljon nuppuja, joten pääsivät maljakkoon.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Nautitaan kesästä, vaikka sateista saattaa ollakin:)

12 kommenttia:

  1. Näin on :) nautitaan sateesta, nautitaan aurinkosta. Hyvää vkl sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis on koiranheisipuu. Herttainen pelakuukuva. Meilläkin sataa ja puutarha kiittää.

    Lumoavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Minäkin löysin muutama vuosi sitten piiloon jääneen koiranheisipuun puskista. Nyt se kukoista kun sain vähän raivattua ympäristöä. Nyt ollaan kiitollisia sateesta, luonto olikin jo kovin janoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin juuri mökille ja bongasin saman puun naapurin pihasta. En ymmärrä kukkiiko se nyt komeammin, että havaitsen sen:)

      Poista
  4. Nopealla silmäyksellä tuo kukinto muistuttaa myös köynnöshortensiaa, joka kukkii omalla takapihallani. Mahtavatko olla sukulaiskasveja?

    VastaaPoista
  5. Kauniita kukkia!
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tulinpa uudelleen...
      Löysin eilen kävelylenkillä samanlaisen pensaan, -mutten tietenkään muistanut tätä sinun postaustasi. Kyselinkin siis omassa blogissani nimeä ja sain mm. juuri tuon koiranheisin vastaukseksi. Ajattelin pelastaa yhden pensaan omalle pihalle. ;)

      Poista
    2. Moi Titti! Taitaa kukkia hyvin tänä kesänä. Itsekin ajattelin ottaa pienen alun tuolta metsätieltä. katsotaan sitten lähteekö kasvaan. Syksyllä siinä on kauniit marjat:)

      Poista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥