lauantai 14. toukokuuta 2011

Arvonta suoritettu

Hei kaikille pitkästä aikaa.  Tarkoitukseni oli ilmoittaa jo eilen arvonnan tulos, mutta kuten varmasti tiedätte, blogger on reistaillut jo jonkin aikaa. Onneksi saivat tämän taas toimimaan, sillä tämähän on yhden sortin huume, jota ilman ei oikein osaa olla.

Arvonta on suoritettu täällä Herakivessä ja voittajaksi tuli Sari. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille♥


Kyllä aika on kulunut nopeasti täällä maalla. Ilmat ovat olleet aivan mahtavat. Ulkona on nautittu aamukahvit lintujen laulua ja tikan rummutusta kuunneellen. Pihalla ollaan muutenkin uurastettu aamusta iltaan. Kasvimaa on valmiina, muokattuna ja rikkaruohot ja juuret poistettuna. Poistin myös monivuotisen mintun  ja lipstikan kasvimaasta, ne kun valtaavat helposti koko maan itselleen. Maa-artisokan mukuloita löytyi vadillinen uudelleen istutettavaksi. Kyllä aamulla sängystä noustessa huomaa, että on rehkinyt ulkosalla lapion kanssa.
On kuin puu-ukko ja kaikkia niveliä kolottaa, mutta vertyväthän ne sitten viimeistään saunan lämmössä.

Hyvin ovat pelargonin istukkaani lähteneet kasvuun. Siinä viime vuotisessa pelargoniassa, josta olen täällä kirjoittanut monesti, on nyt seitsemän upeaa kukkavartta. Toivottavasti noista uusista aluista tulee yhtä innokkaita ja hyvä vointisia kukkijoita.
Vaikka on ollut niin lämmintä, vain muutamat kukat kukkivat täällä pihassa. Nyt kun nurmikkokaan ei vielä ole kasvanut niin pitkäksi että vaatisi leikkausta, valkovuokkoja ilmestyy sinne ja tänne pitkin pihaa.
Löytyihän se oikea helmililjakin pihapenkistä. Aikaisemmassa postauksessa olin sekoittanut toisen sinikukkaisen tähän ihanaan helmililjaan, mutta onneksi täällä on tietäväisä ihmisiä jotka korjasivat virheeni.
Pieni piristyskin oli tällä viikolla, sillä käväisin pikipäin Hesassa. Tapasin muutaman ystävättären ja vietimme ihanan aurinkoisen jä kuuman päivän kaupoissa kierrellen ja terasseilla istuskellen. Kiitos ihanat naiset upeasta päivästä♥
Eilen olimme kotona ja istutin tomaatin taimet kasvihuoneeseen. Valitettavasti kamera ei ollut mukana, mutta ehtiihän kuvat myöhemminkin.
Pari viikkoa on jännitetty jääkiekkoa ja tänään on  euroviisujen vuoro ja huomenna taas jääkiekko.
Nyt on mentävä perunan istutukseen, jotta saisi aikaista uutta perunaa pöytään.
Jännittävää lauantaipäivää teille kaikille♥
-Hanne-

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle :)
  Ihania alkukesän kukkijoita :)
  Mukavaa viikonloppua
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!

  Kiva postaus jälleen! Pelargonintaimesi vaikuttavat varsin terhakoilta, minulla on tänä vuonna kokeilussa muutama ennestään tuntematon lajike, pari erilaista ruusunnuppupelargoniaa ja yksi eggshell-versio. Toivottavasti saan ne taimivaiheesta kasvamaan kukkiviksi yksilöiksi.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle =)

  Minunkin blogini on ollut muutaman päivän ihan jumissa, sekoillut...

  ihanaa maalaiselämää sinulla..
  luontoa, rauhaa, kasveja ja istutuksia..
  mikä sen suloisempaa..
  Voi hyvin =)

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle!
  Kiitos kukkakuvista.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuva tikasta:)

  Onnittelut voittajalle1

  VastaaPoista
 6. Suuret kiitokset ihanasta arvontavoitosta! Nyt voinkin aloittaa joulutunnelmoinnin jo ennen kesää! =) Laitoin sinulle sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥