keskiviikko 17. marraskuuta 2010

MusiikkiaMonikohan blogin pitäjä kuuntelee koneeltaan musiikkia.... Oletteko kuullee ruotsalaisesta Spotify:stä jonka voi ladata koneelle ja kuunnella miljoonia kappaleita, ihan mitä haluaa, vanhoja ja aivan uusia. normaalisti lysti maksaa 9.90€/kk ellei ole ilmaista kutsua. Silloin tällöin netistä löytää ilmaisia kutsuja, mutta se on nykyään aika harvinaista.
Joskushan sinne pystyi kirjautumaan esim. Englannin tai Ranskan kautta.
Nyt Sonera jakaa tietyn määrän ilmaisia kutsuja.Linkki löytyy täältä, ei tarvitse kuin luoda itselle tili siellä. Saat sähköpostiisi ilmaisen koodin ja linkin Spotifyn sivulle, minne syötät koodin ja luot sinne itsellesi tilin. lataat Spotifyn koneellesi ja alat nauttia musiikista. kannattaa kokeilla.

Itse kuuntelen nyt Susan Boylen uutta albumia; The Gift joka on juuri noussut USA:n myyntilistojen kärkeen.
Se on lista ykkönen yhtä aikaa Britanniassa ja USA:ssa mikä on melkoinen saavutus, johon vain harva artisti on yltänyt. Ensimmäisen viikon aikana sitä myytiin n. 320 000 kpl.

Mukavaa illan jatkoa:)
-Hanne-

7 kommenttia:

 1. Meillä on myös tuo spotify! :) Aika usein tulee sieltä kuunneltua musiikkia.Pitkään haaveilin siitä ja lopulta sain sen koneelle.Kiva keksintö kyllä!:)

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuttu Juttu :))))

  Ja hyvä sellainen. Käytössä päivittäin ja musiikkia löytyy melkein kaikki mitä haluaa.
  Ja lisäkaiuttimet tietsikassa niin jovot :)

  VastaaPoista
 3. Käytössä täälläkin,
  poika latasi sen minulle!
  kuuntelen musiikia aina kun istun tässä..
  ja tuo Susan on aikas upea minustakin:)
  silmät kyynelissä saa kunnella , kun muistelen hänen ensimmäistä tv- esiintymistään... ihmiset katsomossa buuasi muttei kauan!

  lämpöiset iltaterkut ystävälle<3
  halaus, Päivi

  VastaaPoista
 4. Sarppa ja Ainosofia. kiitos kommenteistanne;> Minullakin on ollut jo toista vuotta koneella, mutta tänään en saanut auki millään, joten aloin hakea uutta ja löysin tuon kutsun ja vot musiikki soi.
  Noin vuosi sitten asensin sen Isäpuoleni koneelle. Hän kuuntelee vanhempaa musiikkia, musikaaleja, oopperoita, klassista ja on todella mielissään, kun sieltä löytyy niin paljon kuunneltavaa ja kun hankkii hyvät kaiuttimet, musiikkinautinto on upea.:)

  Päivi, kiitos kun kommentoit, minustakin Susan oli häkellyttävä silloin ensi esiintymisessään. Hiemanhan hänellä on ollut vaikeuksia sopeutua julkisuuteen, mutta mahtava ääni hänellä ja hän haluaa jatkaa laulamistaan, kun on sellaisen lahjan Luojalta saanut.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanne vinkistä ja linkistä! Kävinpä hankkimassa kutsun itselleni ja pääsen illalla lataamaan Spotifyn koneelleni :-)

  Mukavaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne ihanat blogiystäväni:)

  VastaaPoista
 7. Kiva jouluinen tunnelma blogissasi.

  Teuvo Noormarkusta
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥