tiistai 7. syyskuuta 2010

Soppailua ja siivoilua

Kiitos kaikille kommenteistanne. Viikonloppu meni vapaapäivien merkeissä. Kiertelimme mieheni kanssa sunnuntaina autokaupoissa. Suostuin mukaan , kun ajattelin että saan hänet ehkä samalla reissulla kanssani Ikeaan. Ihan pientä naisellista juonittelua ja toimihan se. Ikeasta ostimme muutaman valkoisen hyllykön  ja jalkalampun. Laitan kuvia niistä myöhemmin.
Kävin yksin lauantaina Tampereella. Poikkesin Virpillä, My Country Homessa  ostamassa Jean dÁrc livingin lehden ja samalla kävin viereisessä liikkeessä, joka on aivan ihastuttava kukkakauppa. Ei ollenkaan tavallinen kuukakauppa, vaan sieltä saa erikoisia ja erityisen värisiä  kukkia. Jos poikkeette Virpin liikkeessä Tampereella kannattaa poiketa viereisessä kaupassa.

Tässä muutama hankintani. Siellä oli ihastuttavan värisiä ruusuja, itselleni valitsin vanhan roosan.
Jännä miten vaikae kameralla on toistaa juuri oikeaa värisävyä. Kokeilin kahta eri kameraa, nämä kuvat vastaavat oikeaa väriä, mutta seuraava on vääristynyt.
Tänäänkin sain jotakin aikaiseksi, joten kunto on selvästi parempi. Siivosin nimittäin töiden jälkeen autoni sisältä. En voi ymmärtää, miten naisen auto saattoi olla sellaisessa kunnossa, huhu. Koivun urpujakin oli ihaan hirveesti sisällä ja kiviä. Mutta nyt on matotkin pestynä.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille♥
-Hanne-

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että voit paremmin!!:)
  Tuo keskimmäinen kuva on sitten UPEA!!!
  Hui, minunkin täytyy kyllä siivota autoni...;)

  Oikein kivaa viikon jatkoa sinulle!!:)

  VastaaPoista
 2. Kannatti lähteä autokaupoille miehen mukaan.
  Kauniita kuvia!

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Miesten kanssa pitää olla juoni.Niin meilläkin.
  Ihana tuo kruunu.ja kukat.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne♥
  -Hanne-

  VastaaPoista
 5. Onpa kerrassaan ihania kuvia! Tosiaan tuo keskimmäinen kuva on kyllä kerrassaan upea, tosi tunnelmallinen ja kaunis.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eena kommentistasi. Yritän kovasti harjoitella tuota kuvausta ja kuvankäsittelyä, kun blogeissa on niin mahtavia kuvaajia, että häpeeks käy oma tuhertelu.

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥