tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kevättouhuja

Hui, yli viikko on hurahtanut edellisestä päivityksestä. Jotenkin tuntuu, että kun kevät koittaa sitä singahtelee sinne  ja tänne aivan kuin hevoset kevätlaitumilla.Mitään kovin erikoista en ole kyllä saanut aikaiseksi.
Talvivaatteet on pesty ja varastoitu, talvikengät täytetty sanomalehdillä, plankattu ja varastoitu. Pihaa haravoitu, ja haravoitu,  äkämäpunkkeja poltettu ja  niin teimmehän me ystävykset perinteisen keväisen Tallinnan reissun.

On se sitten ihanaa viettää muutama päivä parhaiden ystävättärien seurassa, kertoilla  ilot ja surut, nauraa ja itkeä ja nauttia yhdessäolosta ja vanhan Tallinnan ilmapiiristä.Ilma ei tosin ollut keväinen, vaan hieman sateinen ja tuulinen, mutta eihän tuo mitään. Mieli virkistyi ja huolet keveni. Ystävät ovat kultaakin arvokkaampia tässä iässä, on hyvä tietää, että on olemassa ihminen kelle voi soittaa vaikka keskellä yötä ja aina sinulle löytyy kuuntelija ja lohduttaja.

Poissa ollessani posliinikukka oli puhjennut kukkaan. Urhoollisesti se on joka vuosi kukkinut, nyt kylläkin vain yhdellä kukkakimpulla. Kukat ovat todella kovia kuin posliini, ehkä siitä nimikin johtuu.
L

Vaihdoin olkkarin ruokapöydälle valkoisen lakan. Maisema ikkunan takana on vaan vielä kovin ankea.
Pöydällä on vanhaan kirpparilta ostettuun lampunvarjostimeen tehty asetelma. Somisteeksi virkkasin siihen valkoisen kukan.

Iloista vapun odotusta !!! Hanne

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiitokset mukavasta kommentistasi blogissani!
  Kaunis tuo lampunvarjostin johon olet virkannut kukan!! Kivoilta näyttävät myös edellisen postauksen kirjahankintasi..
  Ja posliinikukka on ihana :))

  Tervetuloa blogimaailmaan!

  terkuin Minnamarika

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minnamarika, on kiva kun joku kommentoi, vähän tässä vielä harjoitellaan tätä blogimailmaa ,mutta into on kova;) Hanne

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun piipahdit blogissani kommentin kera! :) Tulin heti vastavierailulle!
  Mukavalta näyttää blogisi,tutustun siihen paremmin!:)

  Iloista vappua sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Tulinpas heti vastavierailulle! Kiva blogi, pitää käydä kurkkimassa vastaisuudessakin :) Ja sulla on tuo ihana organzalamppu!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista Teille kaikille!

  VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥