tiistai 14. helmikuuta 2017

Lomalla Pyhäniemessä

Moikka moi!

Tauti on selätetty.
Joulupäivänä saatu flunssa kesti melkein kuusi viikkoa. Meillähän ei kellään ollut kuumetta, mutta limaa keuhkoissa ja poskionteloissa sitäkin enemmän. En muista tuollaista räkätautia koskaan sairastaneeni, mulla  jokainen flunssa yleensä menee keuhkoputkiin heti ja aina vähintään yksi antibioottikuuri tiedossa.
Oli mukava lähteä viikoksi mökkeileen Pyhäniemeen, kun flunssaisena nyhjötettiin vain pirtissä. Edellisperjantaina , kun ajelimme sinne, satoi vettä ja räntää eikä lumesta ollut tietoakaan, mutta lauantai-aamuna puut olivat kauniin valkoiset. Yöllä oli satanut sopivasti lunta.
Pyhäniemessä  viikko-osake mökit ovat olleet remontin kourissa alue kerrallaan. Tämä valmistui syksyllä ja täytyy sanoa, että remontti oli onnistunut. Sauna ja pesutilat oli tehty täysin uusiin puihin.  keittiön kaapistot ja kodinkoneet uusittu, huonekalut ja elektroniikka uusittu, lattiat uusittu ja laitettu lattialämmöt jokaiseen huoneeseen, väliovet maalattu, sängyt ja vaatekomerot uusittu ja vanha takka vaihdettu varaavaan:) Yleisilme oli huomattavasti valoisampi eli päivitys 2000-luvulle oli onnistunut!





Viikonloppuna oli ystäväpariskunta kylässä ja on se vaan mukava praatata kavereiden kanssa pitkälle yöhön. Siinä tuli parannettua taas koko maailama kerralla:) Ihan liian harvoin tulee istuttua iltaa yhdessä. Onkohan sitä tullut vanhaksi ja saamattomaksi.
Loppuloma oltiin kahdestaan. Mukana oli tälläkin kerralla Muru (kääpiöpinseri). Koiruli oli hyvä syy lähteä ulkoileen monta kertaa päivässä. Ilman sitä olisimme varmasti löffännyt mökissä... ei vaiskaan. Ilmat olivat niin upeat, että oli pakko ulkoilla, vaikka pakkanen paukkuikin.






Joka päivä saunottiin  kera Murun. Se onkin oikea löylynlyömä hauva. Välillä ei malttanut odotella, että sauna olisi lämminnyt kunnolla vaan lauteille oli päästävä heti.




Viimeisenä iltana oli hieman pilvisempi päivä, mutta ei se haitannut yhtään. Ihanasta auringonvalosta oltiin saatu jo nauttia monena päivänä. Ei makiaa mahan täydeltä:)




 Tässä linkki 2015 vuoden lomaviikkoon, jolloin mökki oli vielä vanhassa kuosissa.
Toinen linkki on marraskuussa 2015 uskomattoman upeassa säässä viettämiimme lomapäiviin saman alueen pienemmässä mökissä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ♥

Hanne




8 kommenttia:

  1. Onpa viihtyisän näköinen lomapaikka! Täällä on tämä viikko kärvistelty flunssan jälkitaudissa kotona ja ei sitä vaan näy edes tässä iässä oppineen, että puolikuntoisena ei töihin kannata mennä;)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. IHanan viihtyisän ja kauniin näköinen lomapaikka:) Tuolla kyllä takuulla viihtyy. Ja suloinen Muru:)Mukavaa maaliskuun loppua Hanne:)

    VastaaPoista
  3. Varmasti ihana loma! Mukavaa pääsiäistä! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

    VastaaPoista

♥LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA♥