perjantai 30. syyskuuta 2016

Fridan valokuvauskurssilla

Hei! Syyskuukin on muutaman tunnin päästä muisto vain. Tuntuu kuin aika alkaisi kiitää, kun lähestytään vuoden loppua ja joulua. Oli kyllä kaunis syyskuu, vaikka eilinen myräkkä oli aikamoinen. Syksyn lehtiä onkin tällä hetkellä enemmän maassa kuin puissa ja haravalle olisi tarvetta, mutta ehkä odottelen aurinkoisempaa päivää siihen hommaan.

Eilen oli ihana ilta valokuvaaja/ Koti kaupungin laidalla -bloggari Frida Steinerin järjestämällä valokuvauskurssilla (klik) Kangasalla kauniissa Mirantikin sisustusliikkeessä (klik) .
Itse liike oli jo elämys kaikkine kuluneine tuoleineen ja kaappeineen sekä antiikkiesinein. Pääsimmepä myös kurkistamaan Miran upeaan pelkistettyyn kotiin kahvittelun lomassa!
Meitä oli kiva mukava naisporukka ja valokuvauksen tärkeimmät salat selvisivät illan kuluessaa. Kultaista leikkausta ja opittuja säätöjä saimme harjoitella illan päätteeksi.
Kiitos ihanalle Fridalle kurssista ja Miralle upeista tiloista!












Haastetta ainakin minulle antoi tilan niukka valaistus, mutta nythän on tummat kuvat muodissa, mikä näkyy jo monissa ruokablogeissa ( tieto Fridalta). Ylivaloitetut kuvat ovat historiaa:)

Mukavaa syyskuun viimeistä päivää kaikille ♥
Hanne