torstai 12. marraskuuta 2015

Upeimmat marraskuun päivät ikinä!

Hei kaikille!
Joskus sitä vaan kaikki osuu nappiin ♥♥♥  Meille tuli yllättäen tilaisuus viettää muutamia päiviä Holiday Clubin viikko-osakkeessa Pyhäniemessä ja ne päivät sattuivat olemaan tämän marraskuun hienoimmat ja lämpimimmät.
Siis ne olivat aivan uskomattomat! Kelomökki oli aivan Kankarejärven rannassa ja terassi kylpi  ilta-auringossa. Uhosin kotona, että meen saunasta uimaan, mutta jänöhousuhan olen ihan selvästi, sillä enhän mä järveen uskaltanut mennä :)

Pyysin vanhempiani mukaan, sillä tiesin reissun olevan piristystä heillekin, koska kahden aivoinfartin jälkeen isäni liikkuminen on vain koko ajan mennyt huonommaksi ja mieliala laskenut. Täällä hän sitten yllätti meidät kaikki innokkuudellaan, sillä teimme joka päivä pitkiä kävelyreissuja neljästään ja Muru koiruli tietenkin mukana. Väsyttihän lenkit häntä, mutta mökillä hän nukkui yönsäkin hyvin. Nautimme toistemme seurasta, hyvästä ruoasta ja  saunasta sekä upeista auringonlaskuista järven selkää pitkin. Hiemanko kadehdin (suomalaisten tapaan) niitä, jotka saavat asua meren tai järven läheisyydessä siten, että vesi näkyy ikkunoista. Se olisi niin mun sielunmaisemaa♥!
Nyt sit tulee kuvia, mutta puhukoon ne puolestaan.
Näihin MARRASKUUN kuviin ja tulevaan ♥♥♥!
Terveisin:

Hanne