keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi 2015

Pysähdy hetkeksi miettimään mennyttä vuotta. Sinetöi muistot lämpimänä sydämeesi ja suuntaa avoimin mielin kohti uutta vuotta.

  Onnea, rakkautta ja menestystä vuodelle 2015♥!

Sydämellinen kiitos kaikille lukijoilleni 
uusille ja vanhoille!
Jatketaan yhdessä 
tulevana vuonnakin ;)

Joulu kuvina

Joulu on jo melkein ohi ja Uutta Vuotta 2015 juhlitaan muutaman tunnin kuluttua! Meillä joulu on vielä esillä, sillä se valmistui vasta aatoksi ja siitä ei oikein ole ehtinyt nauttia työkiireiden takia. Nyt olisi tiedossa kuuden päivän vapaaputki :)
Tässäpä muutamia tunnelmakuvia joulusta 2014.



Joulu oli tänäkin vuonna valkoinen maustettuna hieman punaisella :)
Joulun ruokapöydästä ei kuvia ehditty napata. Kaikilla taisi olla silloin jo niin kova nälkä ja asia huomattiin vasta kun kaikki olivat jo kylläisiä. Näin käy joskus. Meitä oli koossa seitsemän hengen poppoo ja tietenkin kolme koiraa ♥
Pienemmät Muru ja Namu saivat olla joukossamme koko ajan , mutta bokseri Remu joutui saunaosastolle, sillä piiskahäntä ei oikein sovellu pöytäkynttilöiden joukkoon:) No jossain vaiheessa Remu oli kyllästynyt yksinoloon alakerrassa ja aukaissut oven. Yllätys oli melkoinen, kun hän tuijotti viattomasti meitä kaikkia terassin ikkunan takaa. Pakkohan hänet oli joukkoon ottaa:)
Kuvia olen napsinut kännykällä, tabletilla ja digikameralla, siitä johtuu kuvien koon vaihteu, sory!
Onneksi saimme nauttia valkoisesta joulusta ♥!
Terveisin

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Toinen adventti

Hyvää toista adventtia kaikille !
Minulla päivä kului eteisen tapetoinnissa. Onneksi sain kaiken tehtyä, sillä joulu lähestyy nopsaan. Tapeteiksi valitsin valkoisen ja vaalean harmaan. Eteinen on nyt ihanan tilava, sillä siitä purettiin iso vaatekomero. Ikkunasta valo pääsee nyt paremmin koko tilaan :) Laitan sitten kuvia, kun kaikki on valmista, sillä tekemistä vielä riittää :)

lauantai 6. joulukuuta 2014

97. itsenäisyyspäivä


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Hanne