perjantai 1. elokuuta 2014

Lomailua

Heissan!

Ihanaa saada vihdoin vanha pöytäkone huollosta. Nyt on toimimaton  vista korvattru Windows7 :lla ja photoshoppi asennettu. Onneksi kaikki vanhat kuvatkin olivat tallella vaikka kone meni kevättalvella täysin tilttiin. Pientä opettelua kyllä vaatii tuo uusi kuvankäsittelyohjelma, mutta kait sen käytön joskus omaksuu.

Kyllä menee kesäloma äkkiä! Viimeistä viikonloppua viedään ja sitten arki jälleen koittaa ;)
Aurinko ja lämpö ovat hellineet koko loman ajan. Muutama pieni sadekuuro on joukkoon mahtunut, mutta ne eivät ole menoa haitanneet. Ensimmäinen viikko kului kotona pyykätessä ja siivotessa. Sen jälkeen olenkin ollut mökillä. Kaikki mahdolliset matot on pesty mäntysuovalla ja juuriharjalla hetekan päällä ja osa on jo lattiassakin. Pirttiin on levinnyt ihana mäntysuovan tuoksu :). Puutarhaa olen hoidellut ja maalaillut kaikkea kivaa, mutta siitä toiste. Mökin makkari on saamut tapettinsa ja nyt seuraavaksi pitäisi lattia maalata, huh :)
Kuumuus on välillä pakottanut varjoon lepäämään hyvän kirjan kanssa, mutta eihän sekään mikään huono homma ole ollut. Hikeä on pukannut litra tolkulla vaikka ei ole tehnyt mitään. On tää ollut mahtavaa keskikesää!!!

Kotona kaikki on heikun keikun, sillä eteistä on purettu ja nyt se on tuulettumassa. Koska sisätiloissa ei oikein ole kannattanut mitään laitella, niin siirryin kasvihuoneeseen. Se on nyt kunnossa. Kurkut on jo antaneet hyvin satoa, mutta tomskut ovat vasta punastumassa :)
Pitkästä aikaa blogikin toimii moitteettomasti. Kuvat latautuvat normaalisti tänne ilman että päreet palavat.
Ihanaa alkanutta elokuuta kaikille ♥!

Hanne