maanantai 29. marraskuuta 2010

Ajatuksia

Hei kaikki ihanaiset ja kiitos sydäntä lämmittävistä kommenteistanne♥♥

Viime viikko oli todella inhottava, mutta tänään rakas mieheni soitti töihin ja ilmoitti, että minulla on sitten hierojalle aika varattuna täksi illaksi. Kyllästyi varmaan katselemaan minua, kun löhösin sohvalla pyyhe silmilläni harvase päivä. Hän nimittäin osti VIIME  jouluksi minulle viiden kerran hieronnan ja se oli vieläkin käyttämättä.
Onneksi se ei ollut mennyt vanhaksi.
Kyllä oli jumissa koko tyttö. Hieronnan jälkeen on sitten viluttanut oikein olan takaa, mutta sehän kuuluu asiaan.
Hieroja tuumasi, että olisi kannattanut tulla vähän aikaisemmin, ettei olisi päässyt näin pahaksi. No eihän mulla mikään jää viime tippaan....

Adventtia vietettiin glögiä nauttien ja kynttilöitä polttaen, kun kotiuduin töistä..


Hieman on alkanut tuntuun, ettei vaan joulu stressi pukkaisi päälle. Niin paljon olisi vielä tekemistä ja kahdeksan päivä menee lomaillessa. Osaankohan nauttia siitä ollenkaan, vai pohdinko koko ajan tekemättömiä jouluvalmisteluja. Ainakaan ääneen en uskalla mitään sanoa, mies saisi hepulin.

Täytyy tästä hipsiä fällyn alle, on niin aikainen herätys huomenna, mutta sitten on kaksi vapaata peräkkäin, jolloin ajattelin tekaista muutamat joulukortit.
Kauniita unia kaikille, jotka vielä valvotte ja mukavaa viikon jatkoa :>
-Hanne

perjantai 26. marraskuuta 2010

asetelma

Ajatuksenani oli kirjoittaa enemmänkin, mutta sama vaiva palasi ja sahalaitaa vilistää silmissä, joten toivottelenkin Teille kaikille oikein mukavaa ensimmäistä adventtia ja kivoja pikkujouluja.



♥Halauksin ♥
-Hanne-

torstai 25. marraskuuta 2010

Ihanuus

Hyviä huomenia kaikille kanssakulkijoille. Mies puhui tuossa yhtenä päivänä, että naapurin mies kerää nurkistaan rautaromukuormaa ja että siellä on vanhoja ompelukoneitakin. No arvaatte varmaan, että innostuin asiasta oitis, ja pyysin miestäni vierailemaan naapurissa ja kysäisemään mitä moiset kapistukset maksaisivat, vaikka tiesin kyllä että eihän ne ihmiset mitään rahaa ota.
 Tällaiset ihanuudet olivat ilmestyneet sitten meidän rappusille, kun olin ollut töissä. Mieheni oli irrottanut vain koneen päältä. Muut jalat olivat kuulemma vähän ruosteessa ja rojujen alla. Sanoin kyllä, että ruosteisetkin käy hyvin mainiosti. Meillä on iso marmorilevy, joka on joskus ollut portaana, joka kävisi tähän päälle.

Tässä tämä ihanuus on.



Eikös olekin hienot.!!!


Ne ovat kauniit jalat ja muutama pieni ruostetäplä vaan koristaa niitä.
Täytyy vielä usuttaa mies katsastamaan niitä toisiakin tai ehkä pitää itse mennä, kun sattuu oleen vapaata.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille♥

-Hanne-

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Messuostoksia

Voi ihanaiset blogiystäväni, anteeksi, kun tämä messupäivitys kesti näin kauan. Migreeni on jälleen pitänyt pihdeissään ja hieman olen kutomisen lomassa viettänyt vapaita hetkiä. Aika rientää liian nopeasti. No valitus sikseen.
Messuilla oli ihan mahdottomasti ihmisiä, kuinkas muuten, rikottiinhan jälleen kävijäennätys.
Kovin naisvaltaista oli messuyleisö, joku rohkea mieskin oli uskaltautunut joukkoon, vaikka olisihan siellä ollut miehillekin paljon nähtävää ja harrastavathan miehet tänä päivänä käsillä tekemistä, kuten joskus ennen vanhaan.
Olisihan siellä ollut vaikka mitä mielenkiintoista. Tänä vuonna en ostanut valmiita tuotteita, vaan materiaalia .
Ihania lankoja ja paperinaruja, nappeja, kuviopainanta kangasta, askartelupaperia yms.


 

   Hieman olen jo alpakka langasta kutonut, vaikka lanka on pörheetä se on yllättävän ohutta kuin rullalankaa.


Ostin tietysti muutaman ihanan kirjan ja tupasvilla julisteen.

 Kaikkeahan tässä ei voi kertoa, kun tuo joulukin jo kolkuttelee, ja sehän on sitä salamyhkäisyyden aikaa.

Yhden kirjankin sain luettua loppuun yön tunteina iltatuurin jälkeen, nimittäin  Tess Gerritsenin  Jääkymä, jonka Leena Lumi esitteli tässä syksyn aikana blogissaan. Kiitos vaan Leena : > hyvä lukukokemus.

Nyt täytyy mennä tekeen hieman apetta ja sit taas iltaan töihin.

Mukavaa pikkulauantai iltaa kaikille :)

Kiitos kaikille kommentoijille♥

-Hanne-

torstai 18. marraskuuta 2010

Messuille

Päivä meni mukavasti töissä, kun tiesi, että huomenna on itse järkätty vapaa päivä. Olen menossa Tampereelle
messuille.


Kyseessä on viidennettoista Suomen kädentaidot messutapahtuma entisessä Pirkkahallissa. Viime vuonnakin oli tarkoitus mennä, mutta sitten se hirveä sikainfluenssa hysteria valtasi Suomen lehdistön ja ajattelin pysyä isoista yleisötapahtumista poissa. Jälkikäteen harmitti, ettei ottanut järkeä käteen ja mennyt ihanaan tapahtumaan.
Nyt olen ihan täpinöissä ja odotan innolla huomista. Sieltä saa monia kivoja ideoita ja tapaa mukavia ihmisiä.
En kylläkään nauti mistään hirveästä ihmisvilinästä, mutta on vain kestettävä.

Tänään muuten satoi täälläkin puuterilunta ainakin noin kymmenen senttiä. Hieman se kyllä kinosti, sillä pohjatuuli oli melko kova.

Yksi käsityökin on jo valmistunut: huivi ja myssy, aivan perinteiset. En taas muistanutkaan miten rauhoittavaa puuhaa tuo kutominen on. Vielä kun olisi kiva porukka ja saisi vaihtaa mielipiteitä siinä samassa.


Tein tässä yhtenä vapaa päivänä saaristolaisleipää. Siitä tuli oikein hyvää. Täältä löysin ohjeen ja hyvin onnistui.






Leivoin myös muutaman pellillisen pipareita.









Piilotin ne itseltäni tänne, ajatellen että säilyisivät hieman pidempään. Joskus käy, että laittaa tavaroita säilöön ja sit ei muistakaan minne ne laittoi, mutta arvatkaapa kävikö tässä niin... No on siellä vielä jotain tuolla purkissa, vaikka herkästi käsi sinne eksyy, kun toisessa kädessä on kahvikupponen.

Tälläisella sekavalla postauksella toivottelen mukavat illanjatkot kaikille täällä vieraileville:)

-Hanne-

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Musiikkia



Monikohan blogin pitäjä kuuntelee koneeltaan musiikkia.... Oletteko kuullee ruotsalaisesta Spotify:stä jonka voi ladata koneelle ja kuunnella miljoonia kappaleita, ihan mitä haluaa, vanhoja ja aivan uusia. normaalisti lysti maksaa 9.90€/kk ellei ole ilmaista kutsua. Silloin tällöin netistä löytää ilmaisia kutsuja, mutta se on nykyään aika harvinaista.
Joskushan sinne pystyi kirjautumaan esim. Englannin tai Ranskan kautta.
Nyt Sonera jakaa tietyn määrän ilmaisia kutsuja.Linkki löytyy täältä, ei tarvitse kuin luoda itselle tili siellä. Saat sähköpostiisi ilmaisen koodin ja linkin Spotifyn sivulle, minne syötät koodin ja luot sinne itsellesi tilin. lataat Spotifyn koneellesi ja alat nauttia musiikista. kannattaa kokeilla.

Itse kuuntelen nyt Susan Boylen uutta albumia; The Gift joka on juuri noussut USA:n myyntilistojen kärkeen.
Se on lista ykkönen yhtä aikaa Britanniassa ja USA:ssa mikä on melkoinen saavutus, johon vain harva artisti on yltänyt. Ensimmäisen viikon aikana sitä myytiin n. 320 000 kpl.

Mukavaa illan jatkoa:)
-Hanne-

tiistai 16. marraskuuta 2010

Jouluisia käsityöohjeita

Aivan ihastuttavia virkkausmalleja ja vieläpä ilmaisia.






Minusta siellä on paljon ihastuttavia malleja, ohjeet ovat selkeät .
Aikaa jouluun on vielä sen verran , että tällaisia pieniä juttuja jaksaa tehdä, vai kuinka:)
Täältä löytyy sivusto.
Mukavaa loppuviikkoa:)
-Hanne-

maanantai 15. marraskuuta 2010

Sisustamista valoilla

Eilen vietimme isänpäivää perhepiirissä.Tytär sulhasensa kanssa ja poikani olivat onnittelemassa isää ja söimme juhlavasti , nuorten mielestä taisi olla isänpäivä ja pikkujoulu yhtä aikaa. On mukava viettää iltaa nuorten kanssa ja turista niitä näitä. Tuollaiset päivät tuntuvat ihanan pitkiltä, vaikka olikin vapaa päivä.

Tänään oli myös vapaata. Pyykkiä on pesty, vähän jo ajatellen sitä etelänreissua. Valoja on viritelty lisää sisälle ja ulos.Toin ja ikkunaan kuurankukkatähden ja toisenkin  kynttelikön. Tiimarista löytyuivalkoinen pöytäkuusi. Kokeilin siihen yksiä led-valoja, mutta ovat mielestäni liian kirkkaat,. Täytynee etsiä lämpimämpiä valoja.













Muutamia kuvia olkkaristamme. Meillä ei ole täysin  valkoista vaikka vaaleasta pidänkin. Tauluja on joka seinällä, osa perittyjä ja osa itse hankittuja, mutta rakkaita kaikki. Alimmaisessa kuvassa on lemppari lukutuolini. Monta huonekalua täytyisi vaihtaa uudempaan, mutta näillä mennään toistaiseksi.



Lopuksi kuva viimeisestä istutuksestani. Kuvasta huomaa, että lumet ovat sulaneet ja vettä on koko päivän satanut, välillä vähemmän ja välillä enemmän.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, huomenna taas töihin:)
-Hanne-

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isäinpäivänä

Samassa kuvassa kolme isää ja minä. Kaikki isät ovat jo poisnukkuneita. Heidän kaikkien muistolle sytytin tänään kynttilän.

         Samalla haluan toivottaa kaikille  ISILLE sydämellistä isäinpäivää♥

-Hanne-

torstai 11. marraskuuta 2010

Jouluvalot

Eilen oli vapaa päivä, mutta en oikein ehtinyt tänne koneellekaan. Joskus täytyy tehdä rästiin jääneitä kotitöitä oikein urakalla. Hieman kyllä leivoin, mutta siitä joskus toiste.
Löysin City Sokokselta kauniin ledvalosarjan sisäkäyttöön. Mielestäni sillä on monta käyttötapaa. Kokeilin sitä verhoihin ja pöydälle. Tässä muutama kuva.





Kuvaa pöydältä en ollut ottanutkaan, mutta kaunis oli siinäkin, voisi vaikka ajatella joulupöytään.
Mukavia nämä uudet valosarjat, kun toimivat muutamalla patterilla, niin ei tarvitse johtoja viritellä eikä tule ongelmaa, mistä saisi parhaiten sähköä.
Vanhassa kynttiläkruunussa on myös patterivalot.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille ihanille lukijoilleni♥
-Hanne-

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Metsässä

Kävimme viikonlopun aikana mökillä laittamassa linnuille ruokaa ja hakemassa pieniä kuusia istutuksiin, sekä tietenkin vierailimme haudoilla.
Ilma oli hieman sateinen ja harmaa. Uskaltauduin kuitenkin yksin metsän siimekseen hakemaan liekoja, vaikkakin pelkään hieman metsässä, sillä siellä on nähty liikkuvan  karhuja.
Kamera oli mukana ja tässä muutamia kollaaseja samoilusta.




Tuli muuten mahtava olo, kun voitin pelkoni ja uskaltauduin yksin metsään.

Mukavaa alkavaa viikkoa♥
-Hanne-

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kiitos

K I I T O S  kaikille ihanille ihmisille kommenteistanne♥







Rauhallista pyhäinpäivän iltaa kaikille!
Läheisiä on muisteltu ja hautuumaalla on käyty kynttilöitä sytyttämässä.
Paljon olikin kynttilöitä palamassa.  Hautausmaa on niin kaunis kynttilämeressään.

-Hanne-